Zakelijke klant? Klik hier!

Allround Marketeer bij TwisTea

Ben jij een creatieve en resultaatgerichte allround marketeer? Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou!

Bij TwisTea streven we naar het bieden van een unieke thee-ervaring voor iedereen. Als allround marketeer met een focus op online marketing speel je een cruciale rol in het realiseren van deze missie. Je werkt mee aan het ontwikkelen en uitvoeren van digitale marketingstrategieën die bijdragen aan de naamsbekendheid en groei van ons merk. Je werkt aan uiteenlopende projecten, van SEO/SEA tot social media en e-mailmarketing, om onze online zichtbaarheid en engagement te vergroten.


Je dagen zijn dynamisch en afwisselend, gevuld met uitdagende en creatieve taken. Hieronder vind je een kijkje in hoe een typische werkdag eruit zou kunnen zien:

08:30 - Thee (of koffie)

Je start je dag met een kop thee uit ons uitgebreide assortiment (of koffie), terwijl je gezellig bijpraat met collega’s en de planning voor de dag doorneemt.

09:00 - Analyseren van websiteprestaties

Je logt in op dashboarding tools om de prestaties van de website te analyseren. Je bekijkt de belangrijkste statistieken en identificeert eventuele knelpunten.

10:00 - SEO en SEA Optimalisatie

Met de analyse van de websiteprestaties vers in je geheugen, besteed je het volgende uur aan het optimaliseren van onze SEO en SEA campagnes. Je zorgt ervoor dat TwisTea goed vindbaar is in zoekmachines en trekt relevant verkeer aan.

12:00 - Lunch en brainstormsessie

Tijd voor een pauze! Je geniet van lunch samen met je collega's. Na de lunch neem je deel aan een brainstormsessie om nieuwe ideeën voor social media campagnes en contentcreatie te bespreken. Iedereen deelt zijn inzichten en je verlaat de sessie vol inspiratie en nieuwe ideeën.

15:00 - E-mailmarketing

Je richt je op het optimaliseren van onze e-mailmarketingcampagnes. Je stelt gepersonaliseerde e-mails op, segmenteert de mailinglijsten en zet automatiseringsflows op.

16:00 - Social Media

Je besteedt de laatste uurtjes van je werkdag aan het beheren van onze social media kanalen. Je analyseert wat goed werkt en past de strategie aan waar nodig om onze online aanwezigheid te versterken.

17:00 – Tijd om te ontspannen

Met een voldaan gevoel sluit je je werkdag af. Je hebt bijgedragen aan de groei van TwisTea en kunt met trots terugkijken op je inspanningen. Tijd om te ontspannen en jezelf te belonen met een welverdiend kopje thee.


Wat zoeken wij in jou? 

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Uden. 
 • Je bent beschikbaar voor circa 24 uur per week. 
 • Uitgebreide kennis van SEO en SEA. 
 • Je bent goed bekend met GA4 en andere dashboarding tools. 
 • Analytisch sterk: Je weet als geen ander hoe je rapportages om kunt zetten in concrete actiepunten. 
 • Leergierig: Je blijft altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in digitale marketing.

Wat bieden wij jou?

 • Een inspirerende werkomgeving in een jong, enthousiast en ambitieus team. 
 • Marktconform salaris. 
 • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. 
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur. 
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke teamuitjes. 
 • Onbeperkt genieten van de allerlekkerste thee. 
 • Als wij groeien, groei jij met ons mee!

Wil jij deel uitmaken van ons team en samen met ons TwisTea naar nieuwe successen brengen? Solliciteer via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar info@twistea.nl en laat ons weten waarom jij de perfecte match bent voor deze rol!

 

Bedankt voor je sollicitatie!

We waarderen je interesse in TwisTea! Jouw sollicitatie wordt zorgvuldig beoordeeld en we zullen snel contact met je opnemen.