Iets lekkers bij de thee?

28 oktober, 2019 Meer

Iets lekkers bij de thee?

Even bijkletsen onder het genot van een heerlijk theetje, wie doet het niet?! Lekker én supergezellig. Maar bij dat ‘theetje doen’ hoort natuurlijk ook iets lekkers… een heerlijk zoete versnapering! Het liefste zelfgemaakt, zodat je al je in liefde erin kwijt kan. En daarom hebben we iets heel leuks! We mogen namelijk een SUPERGROOT-bakpakket van De Leukste Taartenshop weggeven aan een van jullie! Met dit bakpakket t.w.v. €47,19 mag jij je uitsloven in de keuken en je visite (of jezelf!) verrassen met de mooiste en lekkerste creaties.

Laat in de reacties onder deze blog weten waarom jij dit bakpakket moet winnen en je loot automatisch mee!
De winnaar of winnares wordt op maandag 11 november uitgekozen.

Wat je kunt winnen?

 

Meer

nRkaNsqgITP
nRkaNsqgITP

13 december, 2019

ADlIKrawWQx

padZePUYNhfVLoHQ
padZePUYNhfVLoHQ

13 december, 2019

NHCqZoPKTlFIMVOb

tYsPfBHyIkACG
tYsPfBHyIkACG

14 november, 2019

WuRLedNAQEUhDcb

LIMOzxKTaUVD
LIMOzxKTaUVD

14 november, 2019

chetbNpQgq

Alice Ermes
Alice Ermes

11 november, 2019

Gaaf! Ik zou het pakket graag winnen, om dingen uit te proberen. Ben beginner, en dan kan en durf ik nog niet alles.te kopen.
Gelukkig krijg ik fijne hulp via jullie site en Facebook pagina

Isa Grootenboer
Isa Grootenboer

11 november, 2019

Wauw wat een mooi pakket 😍 Ik zou dit willen winnen zodat ik de taarten die ik ieder jaar bak voor mijn verjaardag (8 december) nog mooier en lekkerder kan maken!!

Ilsiee
Ilsiee

11 november, 2019

Wij vinden het altijd leuk en lekker om samen iets te bakken met de kids… en daarna natuurlijk samen opeten.. vooral nu de R weer in de maand is, staat de oven weer net wat vaker aan om wat lekkers te maken.. wij doen mee en zijn reuze benieuwd naar de producten. Heerlijk dat je dit pakket gaat weggeven

Aline Bouma
Aline Bouma

11 november, 2019

Wauw!! Vroeger vaste klant. Gestopt met taarten bakken maar t begint weer zó te kriebelen. Doe dus héél graag mee!

Hanneke
Hanneke

10 november, 2019

Wauw wat een mooi pakket, ik zou het gebruiken om samen met mijn zoontje van 6 de keuken in te duiken. Uiteraard zorg ik dan dat een baksel uit het pakket bij jullie op kantoor komt zodat iedereen er van kan genieten! Ik houd nou eenmaal van delen en goede karma🤩 fijn weekend nog 😘

Hanneke
Hanneke

10 november, 2019

Wauw wat een mooi pakket, ik zou het gebruiken om samen met mijn zoontje van 6 de keuken in te duiken. Uiteraard zorg ik dan dat een baksel uit het pakket bij jullie op kantoor komt zodat iedereen er van kan genieten! Ik houd nou eenmaal van delen en goede karma🤩 fijn weekend nog 😘

Martine
Martine

10 november, 2019

Wauw, wat een mooi pakket! Leuk om voor mijn collega’s te bakken, om ze te bedanken voor het afgelopen jaar!
En als er dan nog over is (kan bijna niet anders met zo’n groot pakket), voor mijn familie en kersverse schoonfamilie om ze nog eens hartelijk te bedanken voor alle hulp bij onze bruiloft!

Emeralda Groenland
Emeralda Groenland

10 november, 2019

Lijkt me fijn om voor mijn vriend zijn verjaardag allerlei lekkers te kunnen maken.

Joy
Joy

10 november, 2019

Dit pakket zou heeeel goed van pas komen.
Binnenkort is mijn nichtje jarig en dan wil ze altijd graag een taart gemaakt door tante.
Samen lekker bakken en ondertussen lekker theeleuten..
Dat is toch heerlijk zo’n middagje tante en nichtje samen :)

Joy
Joy

10 november, 2019

Dit pakket zou heeeel goed van pas komen.
Binnenkort is mijn nichtje jarig en dan wil ze altijd graag een taart gemaakt door tante.
Samen lekker bakken en ondertussen lekker theeleuten..
Dat is toch heerlijk zo’n middagje tante en nichtje samen :)

esther
esther

10 november, 2019

ik zou dit pakket graag willen winnen omdat: ik maak nu al een paar jaar voor mijn collegas een leuke en lekkere verrasing ipv een kerstkaart. eerste keer zo leuk ontvangen dus eigenlijk een nieuwe traditie geworden. nu zijn we dit jaar dus overgenomen door een ander bedrijf en zijn mijn collegas van 115 naar 350 gegaan. nu hoor ik iedereen denken hallo geef je iedereen wat?! euhm ja ik vind het een beetje sneu als ik iemand waar ik mee werk wel iets geef maar diegene die er naast staat niks. en om rot gevoelens te verkomen worden het dit jaar dus 350 cupcakejes hahahah…leuk vooruitzicht gelukkig hou ik van bakken!! Duuuusssss… dit pakket zou erg goed uitkomen!!!

Vicky
Vicky

10 november, 2019

Wat een geweldig pakket! Mijn beide dochters houden een verjaardagsfeestje op 8 december in Sint thema, dus dit zou zo van pas komen!

Anja
Anja

10 november, 2019

Hallo, ik zou graag dit pakket winnen. Ik bak al jaren graag en ben fan van de producten van de leukste taartenshop. Ik ga flink oefenen met cupcakes omdat ik in mrt 2020 Oma ga worden. Mooi moment om te oefenen is voor de Kerst. Daarna nog voor de babyshower en dan het hoogte punt maart 2020.
Ik zou blij zijn met dit pakket zodat ik kan oefenen zonder dat het bij dochterlief en schoonzoon een lichtje gaat branden. Nu kan ik mooi zeggen. Zo’n mooi pakket gewonnen😉.

Zeer welkom dit pakket!
Ik ga duimen.
Groet Anja Worst

Jessica
Jessica

10 november, 2019

Bakken én Kerst: 2 dingen die mijn hart doen overslaan van vreugde. Vanaf oktober ben ik al in Kerst-modus, en ik ben zo goed als elke dag met bakken bezig – ofwel maak ik iets, ofwel bekijk ik filmpjes, zoek ik dingen op,…
Zo’n bakpakket zou mij en al mijn proevers écht een groot plezier doen!

Helen Lafleur
Helen Lafleur

09 november, 2019

Mijn dochter en ik bakken elk weekend wel een taart of koekjes. We zijn al ideeën voor Sinterklaas en kerst aan het uitwerken. Ja en dan kun je wel het cadeaupakket gebruiken. Dit schrijvende heb ik gelijk mooie ideeën in mijn hoofd💕💕

Ineke van den Arend
Ineke van den Arend

09 november, 2019

Ik speel altijd voor Sinterklaas als mijn eetclub in de sinterklaasfeest bij mij komt eten. Voor iedereen een mandje met zelfgebakken lekkers. Gebruik veel ingrediënten

O wat zouden al die spullen goed van pas komen.

Samantha R
Samantha R

09 november, 2019

Wauw wat een supergaaf pakket! Ik ben Samantha en ben 17 jaar!
En ik zou dit pakket heel graag willen winnen omdat ik sinds een tijdje heel veel dingen bak. (vooral dripcakes, cupcakes en koekjes). Hiervoor gebruik ik vaak funcakes materialen. Ik krijg de laatste tijd heel veel bestellingen om dingen te bakken voor verjaardagen of trouwdagen/bruiloften. Dus het zou supergaaf zijn om te winnen zodat ik nog veel meer kan gaan bakken en uitproberen!! 😍😍🍀🍀🎂🥯🍪🍩🍰🧁🥧🍫🍬🍭🍮

Cindy
Cindy

09 november, 2019

Ik ben sinds een tijdje taarten aan heb bakken en heb daar echt een hobby van gemaakt. Ik heb al regelmatig wat aangeschaft maar mijn collectie is nog niet zo groot en zou met dit mooie pakket mooi uitgebreid worden. Ik begin in familie en vriendenkring ook al verzoekjes te krijgen. Zo gaat mijn schoonzusje begin volgend jaar trouwen en vroeg mij een bruidstaart te maken en ik zag in het pakket van alles wat daar heel goed op te gebruiken is.
Hoop dat ik de gelukkige word.

evelien grooteman
evelien grooteman

09 november, 2019

Oeh zou fantastisch blij worden van dit pakket, mijn zoon is eerste kerstdag jarig dus dat is elk jaar bakkenbakkenbakken, zo’n "pretpakket"zou heeeel welkom zijn

Laura
Laura

09 november, 2019

Ik zou dit pakket heel graag winnen zodat ik op kerstavond de familie kan verrassen met een heerlijk zelfgemaakt dessertenbuffet.
Elk jaar verdelen we de taken van wie wat maakt, en met dit pakket zou ik een superdessert kunnen maken.

Sylvia
Sylvia

09 november, 2019

ik wil heel graag meedoen zodat ik mijn buurvrouw waar ik altijd welkom ben eens kan verrassen met heerlijke baksels . En het geeft me vast dat zetje in de rug om het bakken weer op te pakken, want ik heb het al te lang niet meer gedaan.

Marou
Marou

09 november, 2019

Ik zou dit supermooie pakket graag willen winnen om een thee momentje te doen met mijn zoontje en mijn man. Omdat ik voor andere taarten maak schiet het er vaak bij in om voor ons samen iets te maken. Ze staan altijd voor me klaar en zorgen dat ik de tijd en ruimte heb om alles voor mijn klanten te maken. Dus ze hebben zeker wel iets lekkers verdiend maar ook zeker het momentje met zijn 3tjes.

Monica
Monica

09 november, 2019

O dan kan ik een mooie taart voor mijn ouders maken die 24 December 50 jaar getrouwd zijn!!!!

Annemarie
Annemarie

09 november, 2019

Ik doe mee omdat het een hele leuke actie is. Later wil ik banketbakker worden. Dus zit ik nu alvast te oefenen. Mijn moeder is bijna jarig(zij houd ook van bakken zit vast in de genen) en dan zou ik een heel groot feest willen geven. Met natuurlijk lekkere baksels. Ik zou dat heel graag willen doen want zij doet alles voor ons. En houd bijna geen tijd meer over voor haarzelf. Dus daarom zou ik haar willen verassen. Zij houd ook heel erg van thee de laatste tijd zie ik het haar vaker drinken.
🤞hoop dat ik haar kan verrassen

Annemarie
Annemarie

09 november, 2019

Ik doe mee omdat het een hele leuke actie is. Later wil ik banketbakker worden. Dus zit ik nu alvast te oefenen. Mijn moeder is bijna jarig(zij houd ook van bakken zit vast in de genen) en dan zou ik een heel groot feest willen geven. Met natuurlijk lekkere baksels. Ik zou dat heel graag willen doen want zij doet alles voor ons. En houd bijna geen tijd meer over voor haarzelf. Dus daarom zou ik haar willen verassen.
🤞fingers crossed

Liese
Liese

09 november, 2019

Mijn oma is binnenkort jarig. Het zou echt super zijn mocht ik dit voor haar kunnen bakken!

loes Bongers
loes Bongers

09 november, 2019

ik zou graag in aanmerking willen komen voor het bakpakket. Dan heb ik en mijn lieve kleindochter nog meer pret. ze is net twee en helpt graag in mijn keuken. met dat pakket kunnen ons gebak nog beter opleuken.

Wendy van den Hoek
Wendy van den Hoek

09 november, 2019

Ik zou dit mooie pakket graag willen winnen zodat ik met de kinderen uit de straat weer lekkere cupcakes kan gaan bakken. Vooral als het buiten nat en guur is en dan die heerlijke geur uit de oven en niets is leuker om samen met de ouders en kids een gezellige middag te hebben.

Lisanne
Lisanne

09 november, 2019

Mijn schoonmoeder is bijna jarig en wil dan samen een high tea doen. Mijn roosjes worden nog niet zo mooi, met dit pakket kan ik goed oefenen

Reggy
Reggy

08 november, 2019

Ik bak graag voor anderen maar met dit pakket zou ik heel graag eens experimenteren met en voor mijn eigen kids!🍀🍀🍀

rita
rita

08 november, 2019

aljaren keekik jaloers naar al die mooie baksels die mensen maakt, maar sinds kort ben ik er zelf ook mee begonnen. Heb nog niet zo’n uitgebreide verzameling bakspullen, dus van alles is nog welkom

Rowena
Rowena

08 november, 2019

Lijkt me hartstikke leuk om met dit mooie pakket weer aan de bak te gaan!

Jan
Jan

08 november, 2019

Wat zou het een heerlijke verrassing zijn als ik dit zou winnen 😊 Dan ga ik er mee naar België om aan mijn dochter te geven, zij vind het heerlijk om te bakken en dan samen met een kopje thee smullen 😘😘

Jan
Jan

08 november, 2019

Wat zou het een heerlijke verrassing zijn als ik dit zou winnen 😊 Dan ga ik er mee naar België om aan mijn dochter te geven, zij vind het heerlijk om te bakken en dan samen met een kopje thee smullen 😘😘

Elly
Elly

08 november, 2019

wat een gave actie, ik wil hiermee mijn dochter verrassen. Zij is zo graag aan het bakken en dan komt dit zo
van pas. 😘😘

Annette
Annette

08 november, 2019

Superleuk!! Ik doe graag mee voor een vriendin van me, die geld inzamelt voor onderwijs van meisjes in arme landen en daarvoor zelf een flinke bergbeklimming gaat doen. Met een koffie ochtend met lekkere Home Made baksels wil ik haar graag helpen om nog meer sponsoren te vinden voor haar goede doel!!

Cora
Cora

08 november, 2019

Een super leuk cadeau voor mijn verjaardag, as zondag 10 nov.
Kan ik mijn collega’s verrassen met een taart.

Cedric
Cedric

08 november, 2019

Mijn vriendin bakt supeeeeeeer graag en veel. En aangezien ik moet helpen af en toe zou het zeker welkom zijn!

S. Brands
S. Brands

08 november, 2019

Dit pakket zou geweldig zijn om te winnen 😍. Ik ben vorig jaar 2x geopereerd in 1/2 jaar tijd. En onze buren hebben in die tijd 7 maanden voor mij en mijn gezin klaar gestaan. Nu is mijn buurvrouw woensdag geopereerd aan een hernia en ik kan zelf nog steeds niet alles, maar bakken gaat wel. Zou fijn zijn als ik dit dan voor haar kan doen.

Linda
Linda

08 november, 2019

Hoe geweldig zou het zijn om dit te winnen, dan kan ik mijn mama en schoonmama verassen met een eigen home made High Tea. Dat zou toch fantastisch zijn :)

Anjulie
Anjulie

08 november, 2019

Ondanks 3 kindjes (nouja.. 4 eigenlijk mijn man is er ook nog één) en mijn werk en het huishouden vind ik toch de tijd om voor elke gelegenheid te bakken. Mijn baksels zijn erg geliefd in mijn familie en worden ook speciaal bij me aangevraagd.. dit maakt het bakken nog leuker!! Bakspulletjes zijn dus zeerrrr welkom.

Belle
Belle

08 november, 2019

Omdat de leukstetaartenshop.nl mijn favoriete website is.bestel er super veel en altijd op en top en snel geleverd. Funcakes is in mijn ogen het beste merk,al hun spulletjes zijn goed van prijs en kwaliteit. Dit pakket wil ik met veel plezier eens uit testen

Ria Martin
Ria Martin

08 november, 2019

Sinds ik met pensioen ben volg ik regelmatig bakworkshops. Omdat ik het uiteraard niet allemaal zelf kan opeten geef ik het meeste weg aan familie, vrienden en buren. Ik vind het heerlijk om dingen uit te proberen dus dit geweldige cadeau zou dus prima van pas komen.

Inge
Inge

08 november, 2019

Oh dit zou ons bakkertje wel leuk vinden. 8 jaar en ze heeft mijn bakmicroben al overgenomen. Het liefst van al ook nog aangepast aan het seizoen/periode. Elke week opnieuw koekjes, cakejes,… Bakken om mee te nemen naar school. Altijd gezellige weekenden hier. En een pakket als hier maakt het alleen maar gezelliger 👍🏻

Josje
Josje

08 november, 2019

Bijna mag ik bakken voor mijn guppie zn 1e verjaardag! Deze winactie zou uiteraard welkom zijn en zeer van pas komen!!

Johanna Van Der Bijl
Johanna Van Der Bijl

08 november, 2019

Hoi, ik bak elk jaar tijdens de feestdagen niet alleen lekker voor ons gezin, maar ook voor de hele familie geniet mee. En aangezien ik in de wijkverpleging werk en dus ook bij clienten kom die vaak alleen, erg arm en ziek zijn verwen ik hun ook elk jaar met allerlei lekkers. Ik mag dus aan de bak, maar met super veel zin en liefde. Ik ben er al mee bezig, de koekjes, bitterkoekjes en taartjes zijn al in de buikjes verdwenen bij iedereen
Ik kan de spullen en producten erg goed gebruiken. Jullie maken mij er niet alleen blij mee, maar dus een heleboel mensen.

Marlous van Duijn
Marlous van Duijn

08 november, 2019

Ieder weekend samen met mijn kinderen aan het bakken. Dit zou hartstikke leuk zijn.

SIBBINE VAN LERBERGHE
SIBBINE VAN LERBERGHE

08 november, 2019

Wat een leuke actie!! Ik zou het zo fijn vinden om dit pakket te winnen…. Bakken is voor mij “therapie”!! Toen ik veertien was, was koken/bakken een leervak op school waar we wekelijks 4 uur aan besteden. Daar zijn mijn bakzaadjes geplant. Thuis probeerde ik vaak uit wat we in de les geleerd hadden. Later, nadat ik gehuwd was, is dat op een laag pitje komen te staan wegens te druk én een kindje… De bakmicrobe is pas terug sinds een jaar of 5. Ik kan niet meer werken door mijn gezondheid en dan moet je je tijd leuk proberen door te brengen op de goede momenten…terug een passie vinden. Dat heb ik in het bakken gevonden!! Het verzet mijn gedachten én geeft me, nadat ik weer iets lekkers of moois heb gemaakt, een voldaan en trots gevoel. Dat was ik echt kwijt na het stoppen met werken. Ik kan terug trots zijn, een heerlijk gevoel. Dit bakpakket kan hier toe bijdragen… Ik wens iedereen die deelneemt veel succes toe maar hoop stilletjes dat ik zelf mag winnen.

Wil verhoeven
Wil verhoeven

08 november, 2019

goedemiddag,

Heel graag wil ik dit pakket winnen omdat ik zelfstandig woon in een zorgcentrum waarvan de tweede en derde etage voor zelfstandige ouderen zijn verhuurd met een “lichte” zorgvraag.
Zelf ben ik de jongste 66 jaar de rest is allemaal dik in de 80 en 90 jaar zelfs een van bijna 99. Nu is het zo dat er elke morgen koffiedrinken is met z’n allen en ik heel erg vaak bak bestel dus ook heel vaak bij jullie maar dat is kostbaar voor. Mij en daarom zou ik zooooo heel erg blij zijn met het pakket de mensen worden er zoo blij. An 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 ze vinden het altijd zo heerlijk

Larissa
Larissa

08 november, 2019

Ik bak graag samen met m’n beste vriendin en smikkelen er daarna natuurlijk van. En met dit pakketjes kunnen we weer wat verder bakken en experimenteren.

Astrid
Astrid

08 november, 2019

Jheee Ik zou dit pakket heel graag willen winnen omdat ik met kerst voor het verzorgingshuis waar mijn dochters werken voor de kerst cup cakes ga bakken voor wat lekkers bij de koffie. Ik vind dat iedereen die met de Kerst alleen is wat liefde kunnen gebruiken.

Ik bak regelmatig voor de mensen taarten, chocolaatjes, koekjes. De mensen bloeien altijd heel erg op van iets heel kleins.

Daarom hoop ik dat ik het pakket mag winnen. Zou helemaal geweldig zijn en kan ik weer de mensen en mijnzelf gelukkig maken

Leni
Leni

08 november, 2019

Ik wil wel gaan bakken met de kleinkinderen zou een mooi begin zijn als ik dit pakket win

Angela treffers
Angela treffers

08 november, 2019

Ik wil heel graag voor mijn schoonfamilie met de kerst wat lekkers bakken , en met dit mooie pakket moet dat zeker goed komen.
Super leuk 💝🍀🍀🍀🍀

Cisca
Cisca

08 november, 2019

Wat een leuke actie en daar wil ik graag een gokje voor wagen.
Waarom ik mee wil doen? Mijn man wordt 16 december 60 jaartjes jong en dat moet natuurlijk gevierd worden met wat lekkers voor thuis maar ook voor op zijn werk ipv gevulde koeken van de AH, deze zijn ook wel lekker maar hé tegen zelfgemaakte lekkernijen met Funcakes kan niks en niemand tegenop.

Lianne
Lianne

08 november, 2019

Ik doe graag mee omdat ik nu zwangerschapsverlof heb en dan in december tijd heb om lekkere dingen te bakken voor het kraambezoek :)

Selma
Selma

08 november, 2019

Voor mijn lieve 4 kinderen waar ik altijd voor in de keuken sta. En met funcakes kunnen we het leuker maken. Mijn dochter is begin december jarig en dit kan ik heel goed voor haar traktatie op school.gebruiken.

Selma
Selma

08 november, 2019

Voor mijn lieve 4 kinderen waar ik altijd voor in de keuken sta. En met funcakes kunnen we het leuker maken. Mijn dochter is begin december jarig en dit kan ik heel goed voor haar traktatie op school.gebruiken.

Marieke Van der Zwet
Marieke Van der Zwet

08 november, 2019

Heerlijk met mijn dochter(9) de keuken in om wat lekkers te maken voor de feestdagen!

Yvonne
Yvonne

08 november, 2019

Nadat mijn kat dit jaar in Juli overleden is en ik zelf ongeneselijk ziek ben is het bakken mij vergaan ik had nergens meer zin in. Toch is dit altijd iets geweest wat ik met heel veel liefde deed. De kerst is voor ons een hele zware periode maar we willen de leuke dingen weer gaan oppakken en met dit pakket zou dat zeker lukken

Kaatje
Kaatje

08 november, 2019

Het afgelopen jaar ben ik zo ziek geweest. Op de wat betere/mindere momenten heeft mijn dochter me steeds weer kunnen verrassen door iets lekkers/creatiefs te bakken. (Ook al kon ik dit niet altijd eten).Dit gebaar maakte me zo blij. Nu zou ik haar eens blij willen maken. (Even alle ellende vergeten, bakken geeft afleiding). Ouderwets lekker bakken in de feestmaand. Alles wat een mens nodig heeft!!!

Caroline
Caroline

08 november, 2019

Wat zou dat een heerlijk combinatie zijn om dat lekkers te maken voor bij jullie heerlijke thee!! Ik wil dus heel graag meedoen aan deze aktie….en dan….gauw aan de slag….!! ;-)

Ella
Ella

08 november, 2019

Het lijkt me fantastisch om dit kerstpakket te winnen. Kan ik met m’n kleinkinderen bakken om onze kinderen, hun ouders, te verwennen met de kerst.

Kathy Geens
Kathy Geens

08 november, 2019

Beste,

Wat is dit een leuk pakket.
Het zou fantastisch zijn om dit te mogen winnen. Ik heb nog nooit iets gewonnen in mijn leven. Alleen ben ik zeer gelukkig met mijn dochter dat is het mooiste wat er bestaat om mama te worden.
Jammer genoeg zijn we lactose intolerant. Daarom bak ik heel veel thuis, zodat we lekker kunnen smullen zonder ziek te worden. Fijn weekend allemaal.
Groetjes Kathy

Sofie Van Gampelaere
Sofie Van Gampelaere

08 november, 2019

Als ik het win geef ik het aan mijn man. Want hij bakt voor mij nooit eens iets, dus wil ik wel eens dat hij het doet… maar dan moet het wel goed zijn ;-)

Marleen wermink
Marleen wermink

08 november, 2019

Dat zou heel goed uitkomen. Prachtige spullen! Kan ik mijn hobby nog vaker uitoefenen en een keer met andere dingen!

Susie
Susie

08 november, 2019

Sinds een paar maanden ben ik pleegmoeder geworden van de kindjes van mijn overleden zus. Sinds de kinderen er zijn heb ik geen tijd meer gehad om taartjes te bakken maar ik zou dit graag weer eens doen. Mijn lieve kindjes eens verwennen met iets moois en lekkers. Ik heb niet altijd het budget om iets groots op tafel te zetten en op deze manier zou het toch kunnen. Daarom zou ik graag het pakket willen winnen.

Ria Wijzenbroek
Ria Wijzenbroek

08 november, 2019

Heel graag zou ik dit pakket willen winnen. Dan bak ik daarmee voor minima in Alphen aan den Rijn. Zodat zij met de kerst ook van wat lekkers kunnen genieten.

Wendy
Wendy

08 november, 2019

Heerlijk tijd voor mezelf om daarna het resultaat te delen met familie en collega’s.

Annick
Annick

08 november, 2019

Super leuke actie nieuwe oven nieuwe lekkere dingetjes uitproberen ja wil dit er zeer graag winnen

Alyssa
Alyssa

08 november, 2019

Ik zou dit pakket willen winnen. Dit kan ik gebruiken om lekkere dingen voor bij de koffie te maken voor tijdens kerst. Want dan kom de hele familie op bezoek en is iets lekkers altijd meegenomen. Daarnaast is het altijd leuk om met bakken bezig te zijn en te experimenteren met nieuwe dingen.

An
An

08 november, 2019

Leuk ik doe graag mee, wat een leuke actie! Ik bak graag voor mijn familie, lijkt me top om te winnen!

Celien Van Poeck
Celien Van Poeck

08 november, 2019

Wat een mooi pakket! 🥧🍰🧁🎂
Met mijn aankomende verjaardag op 12 november zou dit het ideale cadeautje voor mezelf zijn. 🙈😀

Romana
Romana

08 november, 2019

Helemaal fan van de leukste taartenshop! Ik ding graag mee naar de prijs. Zondag de 10e word ik 30, wat een klein beetje pijn doet.. een heerlijke cupcake kan de pijn vast verzachten ;)

Rosa
Rosa

08 november, 2019

Ik zou graag dit pakket willen winnen omdat taarten maken me hobby is.
En het lijk mijn heel leuk om hier een mooie kerst taart van te maken weet zeker dat dat dan smullen wordt .
We gaan duimen er voor

Anne
Anne

08 november, 2019

Super gaaf pakket! Samen met mijn meiden zou ik graag iets lekkers en moois willen maken! #qualitytime <3

marian Gussenhoven
marian Gussenhoven

08 november, 2019

ik zou dit bakpakket heel graag willen winnen,omdat ik het hele leuk hobby vind om taarten te bakken en ook voor familieverjaardagen bak, en ook met de kerst als de familie komt verwachten ze een lekkere taart ;-)

Fleur van Middendorp
Fleur van Middendorp

08 november, 2019

Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik dan heerlijk met kerst kan bakken voor familie en vrienden die dan over de vloer komen. Ook worden mijn beide ouders in januari 50 jaar. Dan kan ik met dit pakket helemaal los gaan.

Renate
Renate

08 november, 2019

Ik zou dit pakket graag willen winnen, omdat ik dit jaar voor de hele familie (20 personen) een kerstdiner verzorg. Hoe leuk zou het zijn om dit diner met allerlei lekkers uit dit pakket af te sluiten!

Lianne ten Kate
Lianne ten Kate

08 november, 2019

Dat komt goed uit, begin december wordt mijn stiefvader 65 jaar. Dat kan natuurlijk niet gevierd worden zonder een lekker gebakje. Dus ik zou het pakket gebruiken om hem te verassen!

Frank Theunissen
Frank Theunissen

08 november, 2019

Omdat mijn partner plots moet werken met kerst terwijl hij eigenlijk vrij had. Hij had er zo naar uitgekeken, hopelijk vrolijkt dit hem wat op !

Marjolijn
Marjolijn

08 november, 2019

Dat zal erg leuke mama – dochtermoment doen met mijn dochters, door verbouwingen en voltijds werk heb ik weinig tijd, met deze pakket wil ik het goedmaken met mijn dochters in kerstvakantie.

Claudia
Claudia

08 november, 2019

Ik zou graag deze kerstset willen winnen, omdat ik als hobbybakster nog veel wil leren en meer taarten wil maken en omdat het ook ontzettend leuk is. Ook omdat in december een gezellige tijd is. Ikzelf en mijn kinderen zijn in deze leuke maand jarig!!

cb.dkl
cb.dkl

08 november, 2019

Dit pakket zou geweldig zijn om met kerst, voor de visite, een taart te kunnen maken die helemaal af is.

Annet
Annet

08 november, 2019

Ik zou dit pakket graag willen winnen voor de klas waar mijn zoon in zit. Hij zit op speciaal onderwijs en sinds vorige week zijn zij begonnen met een wekelijkse “kook-/bakles”. Koekjes waren vorige keer al een groot succes, met dit pakket zullen ze nog veel meer pret hebben!

Chantal
Chantal

08 november, 2019

Dit pakket zou ik graag willen winnen!
Voor op de 2e Kerstdag bij mijn moeder zou ik hiermee iets super lekkers, iets super leuk en iets unieks kunnen serveren tijdens het uitpakken van de cadeautjes, onder genot van een kopje thee en/of warme chocolademelk

Carla
Carla

08 november, 2019

Wat zou ik dit graag als cadeau willen delen met mijn zus
Wij bakken alleen met producten van funcakes.
En ja we troeven elkaar soms af
Dus echt een bakwedstrijd.
Dus ik zou ontzettend blij zijn hiermee
Ik bak ook voor mijn kleinzoon als hij kerst feest heeft op school.

Carla
Carla

08 november, 2019

Wat zou ik dit graag als cadeau willen delen met mijn zus
Wij bakken alleen met producten van funcakes.
En ja we troeven elkaar soms af
Dus echt een bakwedstrijd.
Dus ik zou ontzettend blij zijn hiermee
Ik bak ook voor mijn kleinzoon als hij kerst feest heeft op school.

Mira
Mira

08 november, 2019

Ik zou graag mijn schoonzusje willen verrassen met een paar mooie, zelfgemaakte en leuk gedecoreerde cupcakes, omdat ze binnenkort gaat trouwen. Ik gun haar dit heel erg, vooral omdat haar vader pas is overleden. En omdat ze het klein willen houden, kunnen zij dit heel goed gebruiken. Dit zijn toevallig ook de kleuren van de decoratie. Een mooie cadeau voor iemand die het heel erg verdient!

gina
gina

08 november, 2019

Ik zou dit pakket heel graag willen winnen , daar ik voor de maand december ook taarten maak voor gezinnen die het niet breed hebben , en nog niet eens een kinderverjaardag taart kunnen halen .Zo mooi pakket zou zeker erg goed uitkomen.

Linda van Diepen
Linda van Diepen

08 november, 2019

Dit pakket kan ik goed gebruiken om mijn vriendinnetjes met wie ik vaak thee drink en knutsel voor verjaardagen blij te maken met heerlijk zelfgemaakte lekkers.

Nina  snackers
Nina snackers

08 november, 2019

Leuk dat pakket. Ik bak heel graag en dit pakket zou ik meenemen naar mijn werk. Ik werk namelijk op een pg afd en dit zou een hele leuk activiteit zijn om met mijn bewoners te doen

Danny Smink
Danny Smink

08 november, 2019

Mijn middelste dochter wordt eind november 16 en zij gaat op 1 december haar verjaardag tegelijk met sinterklaas vieren voor onze familie dus er komen 17 man bij ons. Natuurlijk hoort daar dan ook allerlei lekkers bij en daar kan ik jullie leuke pakket heel goed bij gebruiken ! Finger cross

Sunny
Sunny

08 november, 2019

Ik hoop echt dit kerst pakket te winnen omdat ik dit jaar op 25.12.2019 twee gebeurtenissen heb te vieren buiten kerst überhaupt. 1. 5jaar huwelijk en 2 de geboorte van ons eerste dochtertje is dat voorzien is voor 24.12.2019 ♡♡♡
Ik ga diverse cupcakes koekjes hapjes maken en een kleine wedding cakeje ♡♡♡♡ love is in the air voor ons ♡

jole
jole

08 november, 2019

Wat een super leuk actie van de "LEUKSTE TAARTEN SHOP.,Wat zou ik het graag winnen zeker nu met de donkere dagen.Hoe leuk zou het zijn ze te bakken met mijn kleindochters en kleinzoon en met hun de muffins te versieren. Daarna met z’n allen lekker bij de open haard te gaan genieten met een verse mok thee en hun zelf gebakken/versierde muffins.Lekker ongezond snoepen dat mag bij oma.:)

Greta
Greta

08 november, 2019

Ik hou van bakken. Afgelopen weken meer aan het bakken geweest, omdat ik februari ben uitgerekend en daarna een tijdje niet zoveel kan bakken. En jullie producten zijn zo fijn om te gebruiken!!!

Annemiek
Annemiek

08 november, 2019

Voor de 5e verjaardag van onze zoon Wouter en de 11e verjaardag van mijn petekind Eva binnenkort, komt dit pakket heel erg goed uit. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.

Laat een reactie achter!