Display Maand: Hoe het ooit begon!​ 

De TwisTea Display is de serveermethode waar het allemaal in 2014 mee begon en dit zal dan ook altijd ons pareltje blijven.We nemen je mee in onze beleving van thee en laten je van begin tot eind zien hoe de TwisTea display werkt en waarom hij zo speciaal is. Maar eerst:

Waar komt het idee vandaan? Waarom thee en waarom TwisTea? Het begon gewoon achter mijn bureau, of was het languit op de bank? Dan weet ik niet meer zeker. Het idee zat opeens in mijn hoofd en het liet me niet meer los.

Ik hou van losse thee, dat is één. Maar ik hou ook van koffie, van wijn, van goed eten. Toch was losse thee het onderwerp wat maar terug bleef komen. Ik realiseerde me dat er geen mooie, exclusieve en toch eenvoudige manier is om losse thee te bewaren, doseren en laat staan serveren. Daar wilde ik mezelf op gaan focussen, een manier bedenken hoe we thee kunnen serveren mét beleving

De volgende fase begon, brainstormen, schetsen, ontwerpen, sparren en uitw​erken tot op de dag dat er een echt product stond. Een losse thee dispenser die in één handomdraai de perfecte portie losse thee geeft, om een verwarmende kop thee mee te zetten.

Daarna begon TwisTea pas echt. We gingen aan de slag met de conceptuitwerking, productontwikkeling, de proefexemplaren, het logo, de naam, de zoektocht naar de mooiste, puurste en échte losse theeën. Uiteindelijk is TwisTea hieruit ontstaan.

De TwisTea Display is waar het allemaal in 2014 mee begon en dit zal dan ook altijd ons pareltje blijven. Ons doel om de leukste kop thee te serveren, bij jou thuis, maar ook in de horeca, op kantoren en in salons is onze drijfveer om losse thee een mooier en leuker product te maken. Stap voor stap serveren we samen steeds vaker en meer thee mét beleving!

𝗪𝗶𝗹 𝗷𝗶𝗷 𝗸𝗮𝗻𝘀 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗲𝗲𝗻 𝗧𝘄𝗶𝘀𝗧𝗲𝗮 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁𝗽𝗮𝗸𝗸𝗲𝘁 𝘁.𝘄.𝘃. €𝟵𝟵? Schrijf je  hier   in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe theesmaken, leuke theetips en exclusieve aanbiedingen. (Deze actie loopt van 1 augustus 2023 t/m 31 augustus 2023.

Mark van den Bogaart
THEESOMMELIER & FOUNDER OF TWISTEA


Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.