Gratis verzending boven €30,-     |     Voor 15.00u besteld, vandaag verzonden

Meer Beleving 
Een kop thee zetten wordt leuker, mooier en fijner met het TwisTea Glazen Kannetje. Je neemt de tijd en ruimte voor een thee ritueel. Je neemt de tijd en ruimte om aandacht te geven aan een mooie kop thee. En die tijd en ruimte proef je terug. Losse thee heeft veel ruimte om te ontwikkelen in het glazen kannetje. Dit zorgt ervoor dat de losse thee kan openklappen en veel smaak kan ontwikkelen.  

 

SHOP HIER

'Met het Glazen Kannetje serveer je meer dan een kop thee. Je neemt de tijd voor een moment van rust, een thee ritueel, een moment voor jezelf.'


  Warme thee of Iced Tea

Warme thee
Voeg 2 gram losse thee in het Glazen Kannetje en giet over met kokend water. Laat de thee volgens instructies trekken. Schenk de thee over in een fijn glas. Door het zeefje blijft de losse thee automatisch achter in het kannetje. Je kan met het Glazen kannetje één kop thee zetten. 

Iced Tea
Voeg 2 gram losse thee in het Glazen Kannetje en giet over met kokend water. Laat de thee volgens instructies trekken en laat een beetje afkoelen. Vul een fijn glas met ijs en voeg vers fruit toe. Schenk de thee over in het glas. Garneer af met munt, enjoy!


Wat klanten zeggen

MIRI
⭐⭐⭐⭐⭐

Ik zag het theekannetje voor het eerst bij 't Zusje voor een super lekkere ice tea ook van Twistea en was meteen verkocht. Niet alleen handig maar staat ook heel knus en gezellig op tafel. Een aanrader!


EVELIEN
⭐⭐⭐⭐⭐

We hebben 4 van deze kannetjes en maken heel veel iced tea, dan is het zo leuk om de blaadjes te zien dansen en dan blijven kijken tot hij goed is. Makkelijk in gebruik en zo schoon.


ASTRID
⭐⭐⭐⭐⭐

Jaaaa, het werkt dus echt. En wat heerlijk dat ie van glas is. Heel decoratief, en zo weer schoon. Je kunt hem eindeloos gebruiken en blijft er mooi uitzien.


Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

TwisTea Glazen Theekannetje
Voor meer theebeleving

 Veelgestelde vragen

Maak het Glazen Theekannetje gemakkelijk schoon in de vaatwasser.

Is er iets mis met je product? Neem contact op via info@twistea.nl. Dan zorgen we altijd voor een passende oplossing voor het probleem. 

Het Glazen Theekannetje is hittebestendig en kan gevuld worden met kokend water.