Home Over ons Thee inspiratie Bij je thuis In de horeca Op het werk Store locator
Bestellen voor horeca en zakelijke klantenhoreca / zakelijk
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
Veilig en snel betalen via iDeal.
€3,95 verzendkosten. Gratis verzending vanaf €100.

Disclaimer

TwisTea B.V. (Kamer van Koophandel: 63836610), hierna te noemen TwisTea, verleent u hierbij toegang tot www.twistea.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
TwisTea behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
TwisTea spant zich in om de inhoud van www.twistea.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op www.twistea.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van TwisTea.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.twistea.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met TwisTea.Voor op www.twistea.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan TwisTea nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij TwisTea.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van TwisTea, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Join our tealover club!

Van de lekkerste nieuwe theeën tot koken met thee en van theeweetjes tot leuke aanbiedingen.. We love tea! En via onze nieuwsbrief delen wij onze liefde voor thee heel erg graag met jou. Ben jij een echte tealover of gewoon heel erg nieuwsgierig Schrijf je hieronder in en join the club!

Houd me op de hoogte

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com