Direct bestellen
Bestellen voor horeca en zakelijke klantenhoreca / zakelijk
TwisTea luistert naar de wensen van de klant! Brasserie de Conversatie Wij hebben van jongs af aan TwisTea mogen zien opgroeien en zijn van mening dat TwisTea een creatief, vooruitstrevend en talentvol bedrijf is dat continu alert is op hetgeen er in de markt gebeurt. We zijn trots op onze samenwerking!

Bestellen

Bestellen voor bestaande horeca en
zakelijke klanten. 

Meer informatie

Prijzen, assortiment, werkwijze, voordelen van TwisTea, horeca locator.

Contact en offerte

Antwoord op al je vragen, op maat gemaakte
offertes, proefpakketten.

 

De ultieme losse theebeleving voor in de horeca!

TwisTea is een innovatief theeconcept. Het grote verschil met andere manieren van losse thee serveren, is dat TwisTea vooral gaat om het beleven van thee. TwisTea serveer je in de TwisTea display. Een display gevuld met 8 smaken échte losse kwaliteitsthee. Ons theeassortiment is samengesteld door theesommelier Mark van den Bogaart en bestaat uit een mix van echte klassiekers en verrassende smaken. Lees hier meer over ons assortiment. De TwisTea display werkt heel eenvoudig bij de gast op tafel of juist achter de bar. Laat je gast kennis maken met de smaak van échte losse thee en met het ultieme theebeleven van TwisTea op de manier die het verdient. Vertel over het pure van de losse thee, de samenstelling, de smaak, de geur, de experience van zelf je eigen thee kiezen. Laat je gast in-control zijn over zijn eigen kop thee. Gun je gast zijn keuze; zorgvuldig en weloverwogen. Dát is theebeleven met TwisTea! Naast dat TwisTea een stuk beleving biedt aan je gasten biedt TwisTea een heleboel voordelen voor jou. Benieuwd wat die voordelen zijn?


Een heerlijk kopje thee in vier eenvoudige stappen:


 

Wat zijn de voordelen van TwisTea voor jouw zaak?

Omzet verhogend

TwisTea zorgt voor een hoger rendement op je kopje thee, voor een hoger waardeoordeel en meer herhaal aankopen. Kortom... Meer omzet!

Top Kwaliteit

TwisTea gaat voor kwaliteit. Zowel in de hardware, als de kwalitatief hoogwaardige thee die we serveren. En dat proef je!

Gemakkelijk

Losse thee eenvoudig bewaren, presenteren en doseren. Super eenvoudig voor jou en een extra beleving voor je gast. 

Hygiëne

Door de afgesloten verpakkingen is losse thee op hygiënische wijze te presenteren en te doseren. Alleen met TwisTea! 


 

Ons assortiment

Groen

In ons assortiment groene thee vind je klassiekers als Pure green en Green Jasmine maar ook bijzondere smaken als Caramel Superior en Gin Tonic.

Zwart

Topper in onze zwarte thee collectie is natuurlijk de English Breakfast. Verras je gasten ook eens met een verrassende smaak als Bountea Beach of Holy Goji.

Kruiden

Voordeel van kruiden- en bloesemthee is dat er geen cafeïne in zit. Het TwisTea assortiment bevat mooie melanges als Womans Dream en Sea of Blossoms. 

Rooibos

Rooibos is een echte musthave in je TwisTea display. Serveer een mooie Organic Rooibos maar ga ook eens voor Blueberry Yoghurt of Spicy Chili.


 

Wat kost TwisTea?

In de TwisTea display zitten 8 doosjes thee. In een doosje thee zitten gemiddeld 40 koppen.
TwisTea kost maximaal €0.19 per kopje thee. Benieuwd naar de prijs van onze displays, zeefjes en glazen?
We maken graag een offerte op maat!  Hier drink je TwisTea al...

 

La Finca Bed & Breakfast Maashees

Lees meer

Schnitzelrestaurant Het Oude Tramstation

Lees meer

Schoonheids- en Nagelstudio Soft and Shiny

Lees meer

Eetcafé en Pannenkoekenhuis Museumzicht

Lees meer

Hotel Restaurant De Koppelpaarden

Lees meer

Join our tealover club!

Van de lekkerste nieuwe theeën tot koken met thee en van theeweetjes tot leuke aanbiedingen.. We love tea! En via onze nieuwsbrief delen wij onze liefde voor thee heel erg graag met jou. Ben jij een echte tealover of gewoon heel erg nieuwsgierig Schrijf je hieronder in en join the club!

Houd me op de hoogte

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com