Direct bestellen
Bestellen voor horeca en zakelijke klantenhoreca / zakelijk

Heerlijke losse thee heel eenvoudig op de werkvloer!

Een kop thee achter je bureau, tijdens een vergadering of gewoon om bij te kletsen met collega's. Thee is niet weg te denken van de werkvloer. Daar waar vaak al veel aandacht wordt besteed aan het serveren van kwaliteitskoffie op de werkvloer blijft thee vaak nog erg achter. TwisTea vindt dat het tijd wordt voor een verandering! TwisTea is een totaal nieuw en innovatief losse theeconcept. Het grote verschil met andere manieren van thee serveren, is dat TwisTea vooral gaat om het beleven van thee. Laat je personeel en gasten kennis maken met de smaak van échte thee en met het ultieme theebeleven van TwisTea op de manier die het verdient. 

TwisTea op het werk

TwisTea losse thee op het werk

Heerlijke thee in een toffe display. Kies zelf welke display en welke theesoorten het beste bij jullie passen! 

Informatie aanvragen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor het serveren van TwisTea op jullie kantoor? Wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken. 

Join our tealover club!

Van de lekkerste nieuwe theeën tot koken met thee en van theeweetjes tot leuke aanbiedingen.. We love tea! En via onze nieuwsbrief delen wij onze liefde voor thee heel erg graag met jou. Ben jij een echte tealover of gewoon heel erg nieuwsgierig Schrijf je hieronder in en join the club!

Houd me op de hoogte

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com