De TwisTea display is de allerhandigste manier om losse thee te bewaren en doseren. Met TwisTea heb je altijd je favoriete soorten losse thee bij elkaar in een super toffe display. Kies je voor TwisTea dan kies je voor de kwaliteit van échte thee, het gemak, het genieten, het rust moment. Met de TwisTea display zet je in een handomdraai de perfecte kop thee. Bovendien is TwisTea heel persoonlijk. Of je nu kiest voor groene thee, zwarte thee of kruidenthee, naturel of met een smaakje.. In het TwisTea theeassortiment, samengesteld door theesommelier Mark van den Bogaart, vind je thee voor ieder moment van de dag.
 
Benieuwd hoe je de display gebruikt? 
Stel heel gemakkelijk zelf je eigen TwisTea display samen.
Stap 1: Kies het aantal theesmaken in je display. Er is een display voor 4,5 of 6 smaken.
Stap 2: Kies je kleur voet. Er is een houten, zwarte of witte voet.
Stap 3: Kies je favoriete theesmaken. (Keuzestress!)
Display TwisTea losse thee
Welcome to the club!

Wanneer je een TwisTea display besteld ontvang je de display als een klein (maar heel simpel) bouwpakketje. De display zet je heel eenvoudig zelf in elkaar.

Is je TwisTea display leeg?
Bijvullen werkt is heel simpel. De kokers in de TwisTea display zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn dus na te vullen. Is bijvoorbeeld je koker Pure Green leeg en wil je deze smaak opnieuw in je display hebben? Bestel dan een navulzakje en vul je koker opnieuw. Wil je een nieuwe smaak aan je display toevoegen? Bestel dan een nieuwe koker thee en verwissel deze met een lege koker.
We krijgen regelmatig de vraag of we ook transparante kokers verkopen die je zelf kunt vullen. Het antwoord is nee. We hebben geen transparante kokers. 
Bestellen?
Ben je overtuigd? Bestel dan vandaag nog je eigen display!