Pina Colada Dag! 🍍🥥

Zomerse dagen brengen altijd een verlangen naar exotische smaken en verfrissende drankjes met zich mee. En wat is er nu beter dan een heerlijke Pina Colada om het vakantiegevoel in huis te halen? Het is vandaag op 10 juli ook nog eens Nationale Pina Colada dag en dat moet gevierd worden! 

Verfrissende Pina Colada Iced Tea

Met behulp van onze Iced Tea Maker toveren we de losse Pina Colada thee om in een verkoelende & zomerse mocktail. 

Onze Pina Colada thee heeft een betoverend lekkere geur met zijn kenmerkende ingredienten. De tonen van ananas en kokosnoot brengen je meteen in de vakantiesfeer. 

De bereiding van deze zomerse mocktail is een fluitje van een cent! 

STAP 1

Wat heb je nodig? Een TwisTea Iced Tea Maker, losse Pina Colada thee, koud water, ijsblokjes, verse ananas, een rietje en een mooi glas!

STAP 2

Vul de iced tea maker met 4 gram losse iced tea en koud water. Zet de iced tea maker een paar uur in de koelkast.

STAP 3

Snijd de verse ananas in kleine blokjes en voeg ze in een mooi serveerglas. Stamp de blokjes ananas fijn met de achterkant van een pollepel en vul het glas met ijsblokjes.

STAP 4

Yes! Jouw homemade iced tea is ready to serve. Schenk de iced tea vanuit de iced tea maker in een fancy glas. In de dop van de iced tea maker zit een filter, zo wordt de iced tea automatisch gefilterd! Zet een rietje in het glas, roer even door en je bent klaar om te genieten!

Pina Colada Thee
v.a. €4,99

Iced Tea Maker
€24,95