Zo maak je jouw homemade iced tea!

Yes! Jouw losse thee voor homemade iced tea is nu binnen handbereik. Je kunt op verschillende manieren iced tea maken. We leggen ze allemaal uit en dan kun je zelf bepalen welke manier het beste bij jou past. Lees je mee?

De makkelijkste manier om iced tea maken met de iced tea maker. Zo heb je altijd verse iced tea in de koelkast staan. In drie simpele stappen geniet je van jouw gezonde verfrissing:

1. Vul de iced tea maker met 4 gram losse thee geschikt voor iced tea en koud water. De losse thee doe je in de glazen fles, niet in het theezeefje.

2. Zet de gevulde iced tea maker een nachtje in de koelkast. Slaap lekker!

3. Goedemorgen! Jouw homemade iced tea is ready to serve. Haal het kleinste dopje van de iced tea maker en schenk de iced tea in een fancy glas. In de grote dop zit een theezeefje, tijdens het schenken filtert dit theezeefje de iced tea. Zo blijf de losse thee achter in de fles! Is de iced tea maker leeg? Vul hem dan weer opnieuw en zet hem terug in de koelkast.
Kun je niet wachten en wil je snel één glas iced tea maken? Gebruik dan het glazen kannetje! We leggen je stap voor stap uit hoe je zo snel mogelijk kunt genieten van een glas iced tea. 

1. Vul het glazen kannetje met 2 gram losse thee geschikt voor iced tea en water van 90 graden. Laat de losse iced tea trekken.

2. Vul jouw glas met ijsblokjes en wacht tot de thee klaar is.

3. Schenk de thee uit het glazen kannetje in het glas met de ijsblokjes. Schenk zo dat de losse iced tea tegen wordt gehouden door het zeef-gedeelte in het glazen kannetje. De warme iced tea koelt direct af door de ijsblokjes, zo geniet je meteen van de perfecte iced tea!
Ben je de trotse bezitter van de TwisTea Teamaker? Deze tool is ook perfect voor het maken van homemade iced tea. We nemen het stap voor stap met je door. 

1. Vul de teamaker met 2 gram losse thee geschikt voor iced tea en water van maximaal 90 graden. Laat de thee trekken. 

2. Vul jouw glas met ijsblokjes en wacht tot de thee klaar is.

3. Zet de teamaker op het glas, de warme iced tea wordt automatisch gefilterd. De warme iced tea koelt direct af door de ijsblokjes en zo geniet je meteen van de perfecte iced tea! Enjoy!
ICED TEA