Alle zes de gift producten bekijken? Klik hier!

TwisTea's Magic Of Giving 

De wereld van losse thee is een magische plek. Wij vieren de feestmaand met 10 speciale gift momenten, welke op verschillende momenten beschikbaar komen. Van een exclusief cadeautje tot korting op jouw favoriete producten. Zet de giftmomenten snel in je agenda, zodat je niets mist.  

Bekijk snel wanneer de 10 gifts beschikbaar komen. Ieder cadeautje wordt om 10.00u gelanceerd. Ben er bij voordat het te laat is!
 

Gift 1  


06 NOV. 23

Gift 2


10 NOV. 23

Gift 3


13 NOV. 23
 
De winnaar wordt op 18 november per e-mail bekend gemaakt. 

Gift 4


22 NOV. 23

Gift 5


27 NOV. 23

Gift 6 

01 DEC. 23

Gift 7


05 DEC. 23

Gift 8


15 DEC. 23
 

Gift 9


20 DEC. 23

Gift 10


24 DEC. 23

TwisTea Gift Producten  

TwisTea Giftbox


10 luxe theecadeau's in een magische giftbox om jezelf of je naasten te verrassen.

Tel in alle rust af tot kerst met mooie theerituelen. Met deze giftbox zorgen we ervoor dat deze feestelijke december maand ook momenten van rust kent. Neem de tijd en ruimte om aandacht te geven aan een mooie kop thee. En die tijd en ruimte proef je terug. 

Shop hier

TwisTea Adventskalender


24 theemomenten om af te tellen tot kerst.
We hebben 24 cadeautjes met liefde samengesteld, zodat je met kleine theerituelen kan aftellen tot kerst. Deze adventskalender kan je omtoveren tot een feestelijke kerstslinger of maak er mooie kerst ornamenten van, voor in de boom. Neem de tijd en ruimte om aandacht te geven aan een mooie kop thee. En die tijd en ruimte proef je terug..

Shop hier

Bewaarkoker Giftbox


Een mooie giftbox met 4 winterse limited edition theesmaken.

Deze bewaarkokers maken (zoals de naam al doet vermoeden) het bewaren van losse thee voor iedereen eenvoudig. En met het gloednieuwe design zijn de bewaarkokers ook nog eens een echte eye-chatcher.

Shop hier

TwisTea Display Cadeau


Het TwisTea Display Cadeau is verpakt in een stijlvolle, luxe giftbox. Zo kan jij je naasten in stijl verrassen. De luxe giftbox is gevuld met de TwisTea Display, twee TwisTea Kerstballen met onze limited edition winterthee en een potje honing met doseer staafje.

Shop hier

TwisTea Kerstdisplay
Een TwisTea Startpakket gevuld met de lekkerste limited edition kerstsmaken. 
Maak je keuze voor 4, 5 of 6 theesmaken en ontvang gratis 2 rvs-theezeefjes bij het pakket.  


Shop hier

TwisTea Kerstballen


Haal de kerst in huis met deze kerstballen gevuld met kerstthee!

Haal de kerst alvast in huis! Deze kerstballen gevuld met onze kerstsmaken is wat je nodig hebt deze kerst. Genieten met een hoofdletter G! Kerstgevoel in 3, 2, 1...

Shop hier