-10% KORTING OP ALLES | GRATIS VERZENDING BOVEN €20

Shop nu onze Black Friday deals  

We hebben 6 magische giftproducten ontwikkeld, zodat jij jezelf of een geliefde mooie theemomenten cadeau kan doen.

 TwisTea Giftbox
10 luxe theecadeau's in een magische giftbox om jezelf of je naasten te verrassen.  Met deze giftbox zorgen we ervoor dat deze feestelijke december maand ook momenten van rust kent. Deze giftbox heeft een waarde van €120,00 en kan je nu shoppen van €99,00 voor €89,10.


Shop hier MET 10% KORTING

 




TwisTea

Adventskalender 

We hebben 24 cadeautjes met liefde samengesteld, zodat je met kleine theerituelen kan aftellen tot kerst. Deze adventskalender kan je omtoveren tot een feestelijke kerstslinger of maak mooie kerst ornamenten voor in de boom. 

Shop hier MET 10% KORTING

Bewaarkoker Giftbox 
Een mooie giftbox met 4 winterse limited edition theesmaken. Deze bewaarkokers maken het bewaren van losse thee voor iedereen eenvoudig.




TwisTea  Display Cadeau 
Het TwisTea Display Cadeau is verpakt in een stijlvolle, luxe giftbox. Zo kan jij iemand in stijl verrassen. De luxe giftbox is gevuld met de TwisTea Display, twee TwisTea Kerstballen met onze limited edition winterthee en een potje honing met doseer staafje.

Shop hier MET 10% KORTING

TwisTea 

Kerstdisplay

Een TwisTea Startpakket gevuld met de lekkerste limited edition kerstsmaken. Maak je keuze voor 4, 5 of 6 theesmaken en ontvang gratis 2 rvs-theezeefjes bij het pakket. 
 

Shop hier MET 10% KORTING

TwisTea 

Kerstballen

 Haal de kerst in huis met deze kerstballen gevuld met kerstthee! Deze kerstballen gevuld met onze kerstsmaken is wat je nodig hebt deze kerst. Genieten met een hoofdletter G! Kerstgevoel in 3, 2, 1...  

Shop hier MET 10% KORTING

Nieuwe TwisTea Thee 
Naast onze giftproducten hebben we nieuwe theesmaken gelanceerd. Van limited edition wintersmaken tot nieuwe bestsellers. Ontdek ze hier!