Puur Smaak
Een kop losse thee zetten wordt eenvoudig met de TwisTea Tea Maker. De losse thee heeft uitzonderlijk veel ruimte in de Tea Maker om te ontwikkelen en open te klappen. Dit resulteert in een sterke en pure smaak. Daarnaast zet je met een inhoud van 500 ml in een keer twee heerlijke koppen thee. De TwisTea Teamaker is daarom een essential voor het zetten van losse thee.  

 

SHOP HIER

'De TwisTea Tea Maker is een essential voor het zetten van losse thee met de meest pure en sterke smaak.'

Hoe werkt het?
Voeg een portie losse thee toe aan de Tea Maker en schenk er heet water in. Sluit de deksel en laat de thee infuseren volgens de instructies. Wanneer de thee naar wens is, plaats je de teamaker op een theeglas of theepot. De thee loopt uit de Tea Maker en de losse thee blijft achter in de Tea Maker. De losse thee kan je vervolgens nog een aantal keer gebruiken. 

 
 

SHOP HIER

 
 


Wat klanten zeggen

MANON
⭐⭐⭐⭐⭐

De losse thee komt helemaal tot zijn recht in deze teamaker (veel beter dan in een papieren filterzakje), de blaadjes krijgen alle ruimte, hebben daardoor een uitgebalanceerde en verfijnde smaak én je hebt minder losse thee nodig. Dit is het beste dat ik heb aangeschaft sinds tijden. Super gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te reinigen.
LINDA 
⭐⭐⭐⭐⭐

Heel handig om losse thee in te doen. Je kunt hem zo op een glas zetten en de thee stroomt erin. Ook word hij makkelijk schoon in de vaatwasser. Kortom, aanrader.

SIMONE 
⭐⭐⭐⭐⭐

Zo blij met de teamaker! Ik doseer wat van mijn twistea en doe dat in de teamaker, je hebt uiteindelijk maar heel weinig losse thee nodig. Heet water erbij en even laten staan. Dan zet je de teamaker op een beker en stroomt de thee zo in je beker. Het filter is zo fijn dat je geen “troepjes” in je thee hebt. Ik zet gerust 2 a 3 flinke mokken thee van dezelfde losse thee. Af en toe gaat de teamaker een rondje in de vaatwasser mee en dan is hij weer helemaal schoon.

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

 Veelgestelde vragen

De TwisTea Teamaker is gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser.

Is er iets mis met je product? Neem contact op via info@twistea.nl. Dan zorgen we altijd voor een passende oplossing voor het probleem.

De Teamaker is hittebestendig en kan gevuld worden met kokend water.