Gratis verzending boven €30,-     |     Voor 15.00u besteld, vandaag verzonden

  TwisTea To Go
Maak het drinken van losse thee 
nog eenvoudiger voor onderweg, 
thuis en op het werk. ​

Altijd bij de hand
Een echte theeliefhebber verlangt op ieder moment van de dag naar een verwarmende kop thee. Met de TwisTea To Go heb je altijd een heerlijke kop TwisTea bij de hand. Door het theefilter in de beker kan je jouw kop losse thee, zonder problemen, meenemen naar je favoriete plek. Een wandeling door het bos, een autorit naar het werk of een theetje na de yoga wordt opeens veel smaakvoller.  
 

SHOP HIER

'De TwisTea To Go maakt je wandeling door het bos, de auto rit naar werk of dat theetje na de yoga veel leuker, eenvoudiger en smaakvoller.'

Hoe werkt het?
Voeg in het kleinste glas een portie losse thee toe en vul het grootste glas met warm water. Draai alle delen op elkaar en twist de beker met het kleinste glas naar beneden. De thee begint vanzelf te fuseren. Twist de To Go terug wanneer de thee naar wens is. Draai de ring van het grootste glas af en geniet van een pure kop losse thee. 
 
 

SHOP HIER


Wat klanten zeggen

LOES
⭐⭐⭐⭐⭐

Op mijn werk hebben ze alleen theezakjes en daar word ik niet heel blij van, met deze handige theebeker kan ik mijn eigen losse thee heel gemakkelijk meenemen en drinken. Top-product, aanrader!

 

PETER 
⭐⭐⭐⭐⭐

In december cadeau gedaan aan mijn 2 dochters en ze zijn er nog steeds super blij mee! Ik had 1 witte en 1 roze gekocht, allebei heel mooi, alleen mijn dochters hadden allebei de voorkeur voor een roze! Dus de witte aan mijn vrouw gegeven en een nieuwe roze voor mijn dochter gekocht! Iedereen blij! Fantastisch cadeau!

LINDSEY 
⭐⭐⭐⭐⭐

Dit is nu al de beste aankoop van 2020 en ik heb de Twist to Go nog maar 24u in mijn bezit. Het drinkt fijn en het water blijft er redelijk lang warm in. Verheug mij er nu al op dat ik op mijn werk voortaan losse thee van twistea kan drinken en geen thee zakjes meer hoef te gebruiken! Echt aanrader dit!

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

 Veelgestelde vragen

De glazen boven én onderkant kunnen in de vaatwasser. De witte/roze ring met het zeefje zijn niet bestendig tegen de vaatwasser. De hoge temperatuur kan ervoor zorgen dat de witte/roze ring vervormd, de TwisTea To Go kan dan gaan lekken.

Nee, dat is helaas niet mogelijk

Kan ik kokend water in de TwisTea To Go gieten?

Je kan kokend water in het glas gieten. Laat het water iets afkoelen, voordat je de beker dicht draait, anders komt er teveel druk op de fles te staan.