TwisTea-Detox

Je hebt het misschien al even voorbij zien komen,  TwisTea-detox ! Maar wat is detox? En hoe werkt het  Full Body Detox Pakket  van TwisTea? We zetten alles op een rijtje! Detox is een afkorting van detoxificatie, een ander woord voor ontgiften. Dit betekent dat je een bepaalde periode lang je lichaam gaat reinigen. Gedurende dit proces zullen alle afvalstoffen het lichaam verlaten en daarom wordt detox vaak gebruikt als start van een gezonde leefstijl. Het belangrijkste resultaat van detox is dat je jezelf weer fit en energiek voelt.

Wat is TwisTea-detox?

Het Full Body Detox Pakket van TwisTea is zo’n voorbeeld van ontgifting. Dit pakket bestaat uit vier verschillende melanges, met ieder een eigen werking en smaak. Zo kun je de hele dag genieten van detox zonder dat het eentonig wordt. We zetten iedere thee en zijn werking op een rijtje, we sluiten af met ons advies en korting!  

Morning Detox

Begin de dag met Morning Detox ! Deze melange van groene, zwarte en witte thee is de perfecte kickstart van je dag. Deze blend is aangevuld met geroosterde Yerba Mate, Japanse Matcha, citroenschil, citroenmelisse, paardenstaartkruid, guarana zaad, spirulina algen en kaasjeskruidbloemen. Waarom je deze ingrediënten aan het begin van de dag moet drinken? Ze geven energie en hebben een bijzondere werking. Neem bijvoorbeeld Yerba Mate, dit ingrediënt bevordert het immuunsysteem en zorgt voor een oppepper. Guarana zaad is een tropisch zaad dat veel energie geeft en stimuleert de hersenfuncties gedurende de dag. Spirulina Algen zijn rijk aan vitamine A, C, E, K, B1, B2 en B6. Daarnaast bevatten Spirulina Algen veel gezonde eiwitten, zelfs meer dan vlees! Kortom, ingredienten met een positieve werking zodat je de dag fris en fruitig kunt beginnen. Begin de dag met  

Beauty Booster

Vervolg je dag met een kopje Beauty Booster!  Deze groene thee met citroengras, wilde passiebloemen, bamboeblad, framboos en saffloer zijn goed voor huid, nagels en haar! Passiebloemen zijn niet alleen hele mooie bloemen maar hebben ook een fantastische werking, ze werken stress verlagend. En we weten allemaal wat gepaard gaat met stress… inderdaad, een slechte huid! Hoe minder stress je ervaart, hoe beter je huid is! De bamboebladeren zorgen voor sterke nagels en maken veel collageen aan, welke weer zorgen voor een soepele en elastische huid. Daarnaast voorkomt bamboeblad breekbare haren, beschadigde haarwortels en haarverlies.

SlimFit Detox

We zijn net over de helft van de dag, het is tijd voor SlimFit Detox!  Deze zwarte thee met sinaasappelschil, kaneel, gember, citroenschil, kruidnagel, kardemomzaad en rode rozenblaadjes is niet alleen gezond maar ook superlekker! Deze blend bevat veel gember, in gember zitten stoffen met een anti-oxidatieve werking. Deze stoffen voorkomen een opgeblazen gevoel. In kardemom zit veel ijzer en mangaan, dit maakt het een erg gezond kruid. Daarnaast is kardemom goed voor de maag, het voorkomt buikkrampen.

Evening Detox

Je hebt de dag weer doorstaan, het is tijd om te slapen! Neem voor het slapen gaan een kopje Evening Detox.  Deze kruidenthee met appel, sinaasappelschil, ijzerhard kruid, tulsi blad, vrouwenmantel, cacaodop, valeriaanwortel, hop bloemen, smalle weegbree en goudsbloemen brengt rust. Ten eerste is deze blend natuurlijk helemaal cafeïne/theïne vrij zodat je slaap niet tegen wordt gehouden door deze opwekkende stof. Daarnaast bevat deze blend tulsi blad, welke stress verlaagd. De valeriaanwortel werkt kalmerend en heeft een ontspannen effect op het zenuwstelsel.


Hoe gebruik ik TwisTea-detox? 

Het is niet moeilijk om te starten met TwisTea-detox! We raden je aan om de dag te beginnen met een kopje Morning Detox, vervolgens mag je gedurende de dag een kopje Beauty Booster en SlimFit Detox drinken. Je mag zelf weten in welke volgorde je dit doet. Ten slotte sluit je de dag af met een kopje Evening Detox zodat je optimaal kunt genieten van je nachtrust. En het goede nieuws is, de thee is nog lekker ook! Simpel, lekker en gezond!

TwisTea-tip:  wil je detox eens proberen? Shop nu het Full Body Detox Pakket met 25% korting! 

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.