Beginnen met TwisTea? Dat kan gemakkelijk met de TwisTea Seizoensdisplay!

Zomerse theebeleving
Met onze TwisTea Zomerdisplay haal je alles in één keer in huis voor een zonnige theebeleving. Met de TwisTea Display kan je in een twist losse thee bewaren, doseren en serveren. De TwisTea Display komt jouw kant op met onze meest zomerse en verfrissende losse theeën en twee rvs-theezeefjes inclusief lekbakje. Zo is het zetten van een kopje losse thee iedere keer weer een verfrissend moment.
 
 
 

Shop hier

Waarom de TwisTea Display

De manier om losse thee te bewaren, doseren en serveren! Maak zelf de keuze of je 4, 5 of 6 theesmaken toevoegt aan de Display.

Thee bewaren   

De display is er in verschillende formaten, dus of je nu veel of weinig thee drinkt, altijd dezelfde smaak of veel wisselt. Kies voor 4, 5 of 6 kokers thee, waarin je de losse thee gemakkelijk kan bewaren.

Thee doseren

Met een twist komt de perfecte portie losse thee vrij uit de display. Houdt een lekbakje onder de koker om de thee op te vangen, om hem vervolgens over te gieten in het theezeefje. 

Thee serveren

De display is een echte eyecatcher die het serveren en drinken van losse thee gemakkelijk maakt. Binnen één handomdraai zet jij een heerlijke kop thee. 

What's in the box?

De TwisTea-Display wordt geleverd als bouwpakketje en je zet hem in enkele stappen heel gemakkelijk zelf in elkaar.

 
 

De losse thee
Losse thee heeft een hoge kwaliteit, geeft meer smaak af, is gezond en je doet er lang mee. Deze theesmaken van de zomerdisplay brengen de zon naar je kopje met speciaal geselecteerde, verfrissende theesmaken. Van warme thee tot Iced Tea, jij bent klaar voor de zomer!Waarom theezeefjes?
Bij het Startpakket ontvang je 2 rvs-theezeefjes, zodat je direct kan beginnen met het drinken van losse thee. Maar waarom heb je die theezeefjes nodig? 
 
Bij het gebruik van een theezeefje krijgt de thee veel ruimte om te ontwikkelen. Hier kan de thee zwemmen, openklappen en smaak ontwikkelen, en dat proef je! Zo geldt altijd, hoe meer ruimte de thee krijgt, hoe beter de smaak tot zijn recht kom. 

 
 

Meer theezeefjesShop hier je Startpakket:
Met deze zomerdisplay heb je álles in huis om te kunnen genieten van zonnige TwisTea zomer! Dit pakket bevat een TwisTea-Display, onze best verkochte, zomerse theeën en twee rvs-theezeefjes inclusief lekbakje. 

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Veel gestelde vragen:

Bij jouw bouwpakketje heb je een handleiding gekregen, volg de stappen en dan komt het vanzelf goed. Wil het niet lukken? Neem dan telefonisch contact met je op. Dan slepen we je door de stappen heen!

Ja hoor, dat kan! We hebben drie uitbreidingssets op onze website staan. Je kunt je TwisTea-Display van 4 smaken uitbreiden naar 5 smaken, je TwisTea-Display van 4 smaken uitbreiden naar 6 smaken of je TwisTea-Display van 5 smaken uitbreiden naar 6 smaken.

Dat kan! Onze startpakketten bestaan uit een display, displaykokers, thee en theezeefjes. Wil je je display liever zelf samenstellen? Dan kun je alle artikelen los selecteren. Let op: met een startpakket profiteer je van een leuke korting! 

Ja, zeker! Wanneer je een lege koker in je TwisTea-Display hebt kun je 2 dingen doen:


(1) Is de theesmaak waar je nu een lege displaykoker van hebt goed bevallen en wil je de displaykoker met dezelfde theesmaak bijvullen? Bestel de thee dan een navulling, deze verpakking bevat precies genoeg thee om je lege displaykoker na te vullen.


(2) Wil je een nieuwe theesmaak proberen? Koop dan de eerste keer altijd even een nieuwe displaykoker met thee en verwissel deze voor de lege displaykoker. Nu je de juiste displaykoker hebt, kun je de volgende keer gewoon een navulling bestellen!

Je TwisTea-Display heeft af en toe wat liefde nodig. Ons advies: 

1. Shake it! Pak TwisTea goed vast aan de deksel en keer deze om zodat je hem op z’n kop houdt. Zorg ervoor dat je de deksel goed vasthoudt, anders moet je stofzuigen en dat is zonde ;) Zo meng je alle ingrediënten weer mooi door elkaar en zorg je ervoor dat de grove stukjes thee niet halverwege de displaykoker vast gaan zitten. 

2. Clean it! Maak met een vochtig doekje het houten plateau, de rvs-standaard en de zwarte deksel schoon.