Gratis verzending boven €30,-     |     Voor 15.00u besteld, vandaag verzonden

TwisTea Store
Een plek waar mensen met een liefde voor thee samen komen. Deze winkel is een echt theewalhalla, waar je thee kan ruiken, advies kan vragen en kan leren of jouw favoriete thee. Daarnaast kan je onze serveermogelijkheden uitgebreid bekijken en uitproberen. Zo kan jij de unieke TwisTea theebeleving zelf ervaren. 

 

Twistea store Den bosch

Je vindt onze TwisTea Store in hartje Den Bosch aan de Snellestraat 32. Kom langs en laat je verassen door de wereld van TwisTea.

Openingstijden
Maandag - gesloten

Dinsdag - gesloten
Woensdag - 10.00u tot 18.00u
Donderdag - 10.00u tot 18.00u
Vrijdag - 10.00u tot 18.00u
Zaterdag - 10.00u tot 17.00u
Zondag - 12.00u tot 17.00u
 

Zij staan voor je klaar  

Nina

Boas

Wat klanten zeggen

ALBERT-JAN
⭐⭐⭐⭐⭐

Leuk thee zaakje. Hele vriendelijke jonge dame. Heel veel smaken TwisTea. Maar ook theeglazen, zandlopers voor de trektijd, thee filters, thee kannen etc.
Het geheel (winkel, inrichting en personeel) geeft een hele rustige uitstraling, waardoor je je op je gemak voelt en lekker rustig rond kijkt.
RUBEN
⭐⭐⭐⭐⭐

Leuk theewinkeltje met veel soorten thee. Neem wel iets mee om te doen als je met je vriendin hierheen gaat, die ben je namelijk het aankomende halfuur kwijt. Alle 80 potjes moeten geroken worden.


KIM 
⭐⭐⭐⭐⭐

Ikzelf ken twist tea al jaren. Heb een carrousel met losse thee. Een tijdje geleden is dochterlief op kamers gegaan en heb ik haar een caroussel met de 5 meest verkochte theetjes kado gegeven. Als ik in den bosch kom kan ik het niet laten om een paar zakjes te kopen. Aanstaande woensdag ga ik met mijn dochter naar Den bosch en ga ik zeker mijn favoriete smaak halen. En dat is groene thee mentos. Echt een aanrader.

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten

 Veelgestelde vrag en

Ja, dat kan! Geef bij het afrekenen aan dat je jouw bestelling wilt ophalen bij de TwisTea Brandstore. 

Soms is het mogelijk om thee te proeven in de winkel. Dit is afhankelijk van de drukte en het seizoen. In de zomer is er regelmatig verse Iced Tea om te proeven en in de winter is het af en toe mogelijk om lekker even op te warmen met een kopje thee. Je kan en mag er altijd naar vragen in de winkel. 

Het serveren van thee is niet mogelijk, omdat we een theewinkel zijn.

Maandag - gesloten
Dinsdag - gesloten
Woensdag - 10.00u tot 18.00u
Donderdag - 10.00u tot 18.00u
Vrijdag - 10.00u tot 18.00u
Zaterdag - 10.00u tot 17.00u
Zondag - 12.00u tot 17.00u  

Snellestraat 32, 5211 EN, 's-Hertogenbosch

Je kan met al je vragen (ook over de winkel) terecht bij ons hoofdkantoor. Neem contact op via de mail (info@twistea.nl) of bel naar 0413 32 27 60.