Welke thee is goed voor het slapengaan?

Welke thee is goed voor het slapengaan?

Lekker in je vel zitten begint bij een goede nachtrust. Wanneer je niet of slecht slaapt, kan het juiste theetje je misschien wel helpen! Welke thee is goed voor het slapengaan? En wat zijn onze absolute aanraders?
17 maart 2021 — Mark van den Bogaart
TwisTea To Go: zo werkt het!

TwisTea To Go: zo werkt het!

Met de TwisTea To Go beker maak je het drinken van losse thee thuis of op het werk wel héél makkelijk. Deze theebeker inclusief filter is alles waar je naar op zoek bent. Je kunt de losse thee afgesloten bewaren, makkelijk vervoeren én zetten.
17 maart 2021 — Mark van den Bogaart
Mogen baby's en kinderen thee drinken?

Mogen baby's en kinderen thee drinken?

Veel ouders willen hun kinderen thee leren drinken omdat thee een heel goed alternatief voor ranja is: gezond en smaakvol! Maar vanaf wanneer mag een kind theedrinken? En waar moet je allemaal rekening mee houden?

21 januari 2021 — Mark Van den Bogaart
Waarom losse thee drinken?

Waarom losse thee drinken?

Ben jij een echte theeleut maar hou je nog altijd vast aan het oude vertrouwde theezakje? Lees dan snel deze blog want theesommelier Mark legt je haarfijn uit waarom losse thee niet alleen lekkerder, maar ook beter voor je is :)
21 januari 2021 — Mark Van den Bogaart
From Greece with love!

From Greece with love!

Greek Mountain Tea, wat is het precies? Hoe drink je het? Waarom is het zo supergezond? Waar komt het vandaan? Mark geeft antwoord op al je vragen!

13 juli 2020 — Mark Van den Bogaart
Welke thee is het meest gezond?

Welke thee is het meest gezond?

Een vraag die ons vaak gesteld wordt! Dat thee gezond is hoeven we je niet uit te leggen, thee is niet voor niks (na water) de meest gedronken drank ter wereld. Welke thee nu echt het meest gezond is, legt Mark je uit! Dit heeft alles te maken met het verwerkingsproces en dan specifiek het oxideren van theeblaadjes.  
04 maart 2020 — Mark Van den Bogaart
Hoe lang is (losse) thee houdbaar?

Hoe lang is (losse) thee houdbaar?

Theesmaken, we kunnen er geen genoeg van krijgen! De verslaving die thee heet valt gelukkig in de categorie van producten die niet snel bederven. De houdbaar is dus bovengemiddeld lang. Daarom hoef je je allesbehalve schuldig te voelen als je weer eens te veel thee hebt gekocht. We krijgen vaak de vraag hoe en hoe lang je thee kunt bewaren. Mark vertelt je er alles over!
05 februari 2020 — Mark Van den Bogaart
Is thee vegan?

Is thee vegan?

Laten we beginnen met wat uitleg rondom de term veganisme. Een persoon die veganistisch is, consumeert geen dierlijke producten. Zij consumeren niet alleen geen vlees, maar ook geen producten die voortgebracht zijn door dieren zoals zuivel, ei en honing. Een veganist consumeert dus uitsluitend plantaardige producten. Dit wordt vaak gedaan vanuit gezondheidsredenen. Een veganistische leefstijl is heel gezond.
20 januari 2020 — Mark Van den Bogaart
Wat is detox?

Wat is detox?

Je hebt het misschien al even voorbij zien komen, TwisTea-detox! Maar wat is detox? En hoe werkt het Full Body Detox Pakket van TwisTea? We zetten alles op een rijtje! Detox is een afkorting van detoxificatie, een ander woord voor ontgiften. Dit betekent dat je een bepaalde periode lang je lichaam gaat reinigen. Gedurende dit proces zullen alle afvalstoffen het lichaam verlaten en daarom wordt detox vaak gebruikt als start van een gezonde leefstijl. Het belangrijkste resultaat van detox is dat je jezelf weer fit en energiek voelt.
07 januari 2020 — Mark Van den Bogaart
Zelf iced tea maken

Zelf iced tea maken

Iced Tea kun je op twee verschillende manieren maken, met warm water en met koud water. Het grote verschil tussen deze methodes is de trektijd van de thee. Iced Tea met koud water maken is makkelijker, maar duurt langer. Je laat de thee namelijk de hele nacht trekken. We vertellen je in vier stappen hoe je dat het beste aan kunt pakken!
25 juli 2019 — Mark Van den Bogaart
Rode rooibos en groene rooibos, wat is het verschil?

Rode rooibos en groene rooibos, wat is het verschil?

Rooibos hoort samen met groene, zwarte en kruidenthee tot de meest populaire theesoorten. Over rooibos is dan ook heel veel bekend, maar wat veel mensen niet weten is dat er ook groene rooibos bestaat. Hierover is nog niet zoveel bekend en dat is super zonde, want deze theesoort heeft veel positieve eigenschappen. De verschillen tussen deze twee theesoorten zijn dan ook groter dan je denkt. Wij zetten ze op een rijtje!
22 juli 2019 — Mark Van den Bogaart
Welke thee mag je drinken tijdens de zwangerschap?

Welke thee mag je drinken tijdens de zwangerschap?

Zwanger? Gefeliciteerd! De tijd die komen gaat is spannend en je wil natuurlijk extra voorzichtig zijn, maar negen maanden lang helemaal geen thee drinken is onmogelijk. Daarom is het goed om te weten wat je beter wel en beter niet kunt drinken tijdens je zwangerschap. Het is algemeen bekend dat (te veel) cafeïne tijdens de zwangerschap geen aanrader is, echter beperkt dit wel de keuze in theetjes. Maar, wat mag je nog meer niet óf met mate drinken? En welke theeën blijven er dan eigenlijk over?

22 juli 2019 — Mark Van den Bogaart