Zakelijke klant? Klik hier!

Gratis verzending boven €30,-            |           Voor 15.00u besteld, vandaag verzonden

Hoe het allemaal begon... 

Wij zijn TwisTea, en dit is ons verhaal! Het ontstaan, de ontwikkeling, de groei, het concept,  de uitvoering en de weg er naartoe. Want TwisTea is meer dan een uitgebreid losse theeconcept.


TwisTea drinken, is een manier van leven. Past TwisTea bij jou? Dan pas jij bij ons!Gewoon achter een klein bureau. Of languit in de bank, daar ben ik niet helemaal zeker van. Het zat gewoon opeens in mijn hoofd. Het idee. En het liet me niet meer los. 

Ik hou van losse thee, dat is één. Maar ik hou ook van koffie. Van wijn. Van bier. Waarom dan losse thee? Bij thee knaagde er iets. En op die bewuste dag wist ik wat het was. 

Er bestond geen mooie, exclusieve en toch eenvoudige manier om losse thee te presenteren. Goéie echte losse thee. Dát was wat er knaagde. En daar wilde ik iets mee doen.  

   

Ik sloeg aan het brainstormen, schetsen, ontwerpen, sparren en uitwerken. En op een dag was het er. Het ontwerp van een losse theedispenser die in een handomdraai een portie losse thee geeft, precies genoeg voor een mooie kop thee. En toen begon het pas echt. De conceptuitwerking, de productontwikkeling, de proefexemplaren, 

de uitrol, het logo, de naam, de zoektocht naar de mooiste, puurste en échte losse theeën. Mijn droom kwam uit: TwisTea was geboren.  


Hiermee is het verhaal niet af. Want TwisTea zit intussen in mijn genen, ik durf bijna te beweren dat ik het al doorgeef in mijn DNA. TwisTea, dat ben ik. 

Het concept, het gedachtegoed, de beleving, de ervaring, de contacten met de klanten: TwisTea is mijn leven. TwisTea groeit. Maar TwisTea blijft 

altijd dat geluksmoment. Voor jou, voor mij, voor iedereen. Dát is het verhaal van TwisTea. Mijn verhaal.  

  


Mark van den Bogaart

Theesommelier & founder van TwisTea

2014

Het idee, prototype, veel proeven en de eerste producten. Spannende periode!

2014

Start verkoop aan de horeca. Brasserie de Conversatie in Uden was de allereerste klant.

2015

Veel vragen vanuit de consument: 'wow, dat wil ik ook!

2016

Ontwikkeling TwisTea display voor thuis. Een heel nieuw ontwerp, voor een hele nieuwe markt.

Lancering nieuwe display in april 2016.

2016

Verhuizen! We groeien uit ons jasje. We hebben een groter kantoor en magazijn nodig.

2018

Derde beste theesommelier van Nederland en België.

2021

Oeps, weer groeien we uit ons jasje. We verhuizen naar een pand dat 2 keer groter is dan ons huidige pand.

2023

Doorontwikkeling naar TwisTea display 2.0. Nieuwe kokers, nieuw design. Weer helemaal van deze tijd!

2024

Mega grote doorontwikkeling intern. We gaan over op een volledig geautomatiseerd ERP systeem. Hierdoor werken we nog makkelijker en sneller, waardoor we nog meer mensen kunnen voorzien van hun momentje van happiness!