Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze unieke display! We kunnen ons voorstellen dat je nog met wat vragen zit. We proberen hieronder op alle vragen antwoord te geven. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op! 


Hoe werkt de display?


De display is ontworpen om het drinken van losse thee makkelijk en leuk te maken. Je plaatst jouw favoriete theetjes heel makkelijk in de standaard. Vervolgens houd je het lekbakje onder de dispenser (het draaimechanisme) en draai je naar rechts, de losse thee valt in het lekbakje. Vervolgens schud je de losse thee van het lekbakje in het zeefje dat al in het glas hangt. Het genieten kan beginnen!
Welke soorten display hebben jullie?

Er zijn negen verschillende displays: 3 verschillende maten en 3 verschillende kleuren. Je kunt kiezen tussen een display met 4, 5 of 6 smaken en tussen een witte, zwarte of bruine voet.

Kan ik mijn display later nog aanpassen?

Jazeker! Er zijn drie dingen die je aan kunt passen: de smaken, de grootte en de kleur van je voet.

(1) De smaken: je kunt alle 70 smaken van TwisTea in jouw display plaatsen. Wil je een smaak verwisselen? Bestel dan altijd eerst een displaykoker, zo past de smaak mooi in je display!

(2) De grootte: wij snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van TwisTea, daarom kun je een display voor 4 of 5 smaken altijd nog uitbreiden. De uitbreidingssets vind je hier!

(3) De kleur van je voet: Ben je uitgekeken op de kleur van jouw voet? Geen probleem! De andere kleuren kun je gewoon bestellen, je vindt ze hier! 

Wat zijn de afmetingen van de display?

De display is 29 centimeter hoog en de voet van de display heeft een diameter van 19 centimeter. 

Hoe ontvang ik de display?

Om schade tijdens de zending te voorkomen ontvang je de display als bouwpakketje. Dat klinkt moeilijk, maar geen paniek! Dit pakketje is voorzien van een duidelijke handleiding en alles spreekt voor zich. Kom je er toch niet helemaal uit of twijfel je? Neem contact met ons op!

Mijn display is leeg, hoe vul ik hem bij?

Heel makkelijk! Van iedere smaak vind je op onze website een navulling, dit is een zakje met thee waarvan de inhoud precies in de displaykoker past. Je kunt de lege displaykoker samen met de dispenser (het draaimechanisme) van de ring afschuiven. Vervolgens haal je de displaykoker van de dispenser en vul je hem met de inhoud van de navulling. Schuif de dispenser weer op de koker en schuif het geheel weer aan de ring. Deksel erop en klaar is kees! 

Mijn display is kapot. Wat moet ik doen?

Dan mag je contact met ons opnemen! Wij maken onderscheid tussen fabrieksschade en gebruiksschade. Want zoals we allemaal weten, producten die we gebruiken kunnen beschadigen of kapot gaan. We bekijken dan per geval wat de oplossing zal zijn. Alle individuele onderdelen van de display zijn los verkrijgbaar, klik hier om alle losse onderdelen te bekijken. 

Kan ik lege displaykokers ontvangen?

Nee, helaas is dit niet mogelijk.