Beginnen met TwisTea? Dat kan gemakkelijk met het TwisTea Startpakket!

TwisTea Startpakket
Met het TwisTea Startpakket haal je alles in één keer in huis om met een twist losse thee te bewaren, doseren en serveren.

✔️    Kies voor 4, 5 of 6 theesmaken om aan je TwisTea Display toe te voegen
✔️    Met één twist doseer je de juiste hoeveelheid losse thee
✔️    Voeg een echte eye-catcher toe aan je interieur

Shop hier


☑️     Voor 15.00u besteld = vandaag verzonden  
☑️    
Gratis verzending boven €30,00

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Enorm tevreden met de display, met een draai(twist) heb je de juiste hoeveelheid voor een heerlijk kopje thee. De smaken zijn lekker en verwarmend. Ben erg benieuwd naar de andere smaken! 
 Renate Suykerbuyk

Vergroot je theebeleving met het TwisTea Startpakket
Bekijk hieronder wat er in het TwisTea Startpakket zit en maak zelf de keuze of je 4, 5 of 6 theesmaken toevoegt aan de Display.

1000 + mensen gingen je al voor!

 
4 SMAKEN TwisTea Display voor 4

4 Theesmaken
Woman's Dream
Crème Brûlée
Healthy Ginger
Maple Walnut

 
2 rvs-theezeefjes 10% Pakketvoordeel

van 
€87,85  voor  €79,00


Ja, ik wil 4 smaken

 
5 SMAKEN TwisTea Display voor 5

5 Theesmaken
Woman's Dream
White Vanilla Jasmin
Orange Sunset
Vitamin Shot
Creamy Pumpkin
 
2 rvs-theezeefjes

 
10% Pakketvoordeel
van €100,85, voor €89,00

 


Ja, ik wil 5 smaken

 
6 SMAKEN TwisTea Display voor 6

6 Theesmaken
Woman's Dream
White Vanilla Jasmin
Orange Sunset
Vitamin Shot

Creamy Pumpkin
Maple Walnut

2 rvs-theezeefjes 

10% Pakketvoordeel
van €112,95, voor €99,00


Ja, ik wil 6 smaken

Altijd de perfecte kop thee met de TwisTea Display

TwisTea Display
Bewaar je losse thee goed en compact in de TwisTea Display. Zo heb je geen gedoe meer met losse potjes en zakjes. Daarnaast doseer je eenvoudig met één twist de juiste hoeveelheid losse thee , zodat je niet te veel losse thee verbruikt. En dan voeg je met de TwisTea Display ook nog een echte eye-catcher toe aan je interieur. De display is dé theedoos voor losse thee. 

Losse Thee   
TwisTea maakt iedere kop thee bijzonder. Dat doen we met losse thee uit kwalitatief hoogstaande theegebieden , echte ingrediënten en wereldse specerijen . Onze thee bevat geen kunstmatige ingrediënten en die pure smaak komt bij iedere kop thee weer naar boven. Het TwisTea assortiment bestaat uit meer dan 70 unieke theesmaken voor ieder moment van de dag.

Twee rvs-theezeefjes  
Bij het gebruik van een theezeefje krijgt de thee veel ruimte om te ontwikkelen. Veel meer dan bij een theezakje. De thee kan zwemmen, openklappen en veel smaak ontwikkelen, en dat proef je! Daarnaast is een rvs-theezeefje ook nog een hartstikke duurzaam . Eindeloos herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser.

Wat andere mensen zeggen:  
Klanten beoordelen TwisTea als
uitstekend!

TIMMY
⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer tevreden over. Eerst veel zitten twijfelen vanwege de prijs, maar is het zeker waard. Is lekkere thee en dronk voorheen altijd thee met 6 suikerklontjes, nu zonder suiker en is zeer lekkere thee. 

MYRANDA VERHEIJDEN
⭐⭐⭐⭐⭐

Inmiddels de 5de display die ik heb gekocht bij TwisTea, perfecte cadeau wat altijd goed ontvangen word​t! Eenmaal geproefd van TwisTea verse thee, dan ben je verkocht. De ruime keuze aan smaken is ook zeker een heel groot pluspunt. 

ANOEK
⭐⭐⭐⭐⭐

De display heb ik kado gedaan als bedankje voor onze ceremoniemeester. Direct was ze helemaal enthousiast! De smaakjes zijn heel goed ontvangen en de display zelf is een eyecatcher om te zien. Zelfs haar man liet het aan het bezoek zien wat een dag later kwam. 

RENATE SUYKERBUYK   
⭐⭐⭐⭐⭐

Enorm tevreden met de display, met een draai(twist) heb je de juiste hoeveelheid voor een heerlijk kopje thee. De smaken zijn lekker en verwarmend. Ben erg benieuwd naar de andere smaken! 

ROXANNE TEGELENBOSCH
⭐⭐⭐⭐⭐

Nog beter dan verwacht!

ANTOINETTE BON
⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer tevreden met de display en de thee is heerlijk. Nu drie displays gekocht om cadeau te doen met kerst. Ik ben zeer tevreden.


Shop hier je Startpakket:
Met dit startpakket haal je álles in huis om te kunnen genieten van TwisTea & maak je gebruik van 10% pakketvoordeel! 

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

What's in the box?

De TwisTea-Display wordt geleverd als bouwpakketje. Deze  zet je heel gemakkelijk in elke stappen zelf in elkaar met de bijgeleverde handleiding.

 
 

Veel gestelde vragen:

Bij jouw bouwpakketje heb je een handleiding gekregen, volg de stappen en dan komt het vanzelf goed. Wil het niet lukken? Neem dan telefonisch contact met je op. Dan slepen we je door de stappen heen!

Ja hoor, dat kan! We hebben drie uitbreidingssets op onze website staan. Je kunt je TwisTea-Display van 4 smaken uitbreiden naar 5 smaken, je TwisTea-Display van 4 smaken uitbreiden naar 6 smaken of je TwisTea-Display van 5 smaken uitbreiden naar 6 smaken.

Onze startpakketten bestaan uit een display, displaykokers, thee en theezeefjes. Wil je je display liever zelf samenstellen? Dan kun je alle artikelen los selecteren, maar dan grijp je wel mis op 10% pakketvoordeel. 

Ja, zeker! Wanneer je een lege koker in je TwisTea-Display hebt kun je 2 dingen doen:

(1) Is de theesmaak waar je nu een lege displaykoker van hebt goed bevallen en wil je de displaykoker met dezelfde theesmaak bijvullen? Bestel de thee dan een navulling, deze verpakking bevat precies genoeg thee om je lege displaykoker na te vullen.

(2) Wil je een nieuwe theesmaak proberen? Koop dan de eerste keer altijd even een nieuwe displaykoker met thee en verwissel deze voor de lege displaykoker. Nu je de juiste displaykoker hebt, kun je de volgende keer gewoon een navulling bestellen!

Je TwisTea-Display heeft af en toe wat liefde nodig. Ons advies: 

1. Shake it! Pak TwisTea goed vast aan de deksel en keer deze om zodat je hem op z’n kop houdt. Zorg ervoor dat je de deksel goed vasthoudt, anders moet je stofzuigen en dat is zonde ;) Zo meng je alle ingrediënten weer mooi door elkaar en zorg je ervoor dat de grove stukjes thee niet halverwege de displaykoker vast gaan zitten. 

2. Clean it! Maak met een vochtig doekje het plateau, de rvs-standaard en de deksel schoon.