Zakelijke klant? Klik hier!

Beginnen met TwisTea? Dat kan gemakkelijk met het Theeplank Startpakket

TwisTea Theeplank Startpakket

(15 beoordelingen)

Theeplank Startpakket

Met deze theeplank pakket haal je álles in huis om te kunnen genieten van TwisTea.

  Unieke olijfhouten theeplank inclusief 6 smaken losse thee.
✓  Profiteer van 13% pakketvoordeel.
✓  Inclusief maatlepel, ideaal voor het afmeten van een perfecte kop thee.

SHOP THEEPLANK STARTPAKKET


☑️    Voor 15.00u besteld = vandaag verzonden  
☑️    Gratis verzending boven €30,00


⭐⭐️⭐⭐️⭐️
Mooie plank voor de theeblikjes! Je kan er elke keer andere smaakjes op zetten als je wil, voor elk gezelschap de juiste variatie. Ik gebruik ‘m zelf elke dag, hij staat ook prachtig ter decoratie in de keuken. Dus 2 vliegen in 1 klap ;) Heb ‘m ook cadeau gedaan aan iemand die gek is op thee, samen met 6 blikjes, een lepeltje en 2 zeefjes. Dat viel erg in de smaak! Ben er erg blij mee en geniet er zoals gezegd elke dag van!

Kim

Vergroot je theebeleving met het TwisTea Theeplank Startpakket

Bekijk hieronder wat er in het Theeplank Startpakket.

6 theesmaken
Strawberry Lemon
Sea of Blossoms
Passion Fruity
Orange Sunset
Champaign All Day
Woman's Dream

2 rvs-theezeefjes

13% Pakketvoordeel
van  
€79,85  voor  €69,99

JA, IK WIL HET STARTPAKKET

Wat andere mensen zeggen

Klanten beoordelen TwisTea als uitstekend!

⭐⭐️⭐⭐️⭐️
"Heb hem mezelf cadeau gedaan met de feestdagen. Staat heel mooi op de kast en de theetjes zijn ook heerlijk! Al veel complimenten gehad!"

Barbara de Kivit

⭐⭐️⭐⭐️⭐️
"Super mooie en fijne theeplank! Lang getwijfeld om hem te kopen maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Heb al vele complimenten gekregen. Niet alleen over de plank trouwens maar ook de thee!"

Angela

TwisTea Theeplank

TwisTea Theeplank

Met dit pakket heb je álles in huis om te kunnen genieten van TwisTea! Serveer losse thee op een unieke olijfhouten theeplank voor 6 smaken. Dit pakket bevat een TwisTea Theeplank, onze best verkochte theeën, een maatlepel en twee rvs-theezeefjes inclusief lekbakje. Zo maak je het serveren van losse thee niet alleen voor jezelf fijn en eenvoudig, maar ook voor je gasten.

Losse thee

Losse thee   

TwisTea maakt iedere kop thee bijzonder. Dat doen we met losse thee uit kwalitatief hoogstaande theegebiedenechte ingrediënten en wereldse specerijen. Onze thee bevat geen kunstmatige ingrediënten en die pure smaak komt bij iedere kop thee weer naar boven. Het TwisTea assortiment bestaat uit meer dan 70 unieke theesmaken voor ieder moment van de dag.

RVS-theezeefjes

Twee rvs-theezeefjes  

Bij het gebruik van een theezeefje krijgt de thee veel ruimte om te ontwikkelen. Veel meer dan bij een theezakje. De thee kan zwemmen, openklappen en veel smaak ontwikkelen, en dat proef je! Daarnaast is een rvs-theezeefje ook nog een hartstikke duurzaam . Eindeloos herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser.

Shop hier je Theeplank Startpakket

Met dit startpakket haal je álles in huis om te kunnen genieten van TwisTea & maak je gebruik van 13% pakketvoordeel!

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Veelgestelde vragen