Slaap lekker 

met TwisTea!

Lekker in je vel begint bij een goede nachtrust. Wanneer je niet of slecht slaapt, kan het juiste theetje je misschien wel helpen! Welke thee is goed voor het slapengaan? En wat zijn onze absolute aanraders?

Cafeïnevrij

Het is ten eerste het állerbeste om thee zonder cafeïne te drinken voor het slapengaan. Cafeïne staat namelijk bekend als opwekkend middel, en dat is natuurlijk iets wat je juist niet kunt gebruiken bij een slechte nachtrust. Rooibos en kruidenthee zijn de twee theesoorten die nooit cafeïne bevatten, daarom zijn deze twee theesoorten heel geschikt om te drinken voor het slapengaan. Groene, zwarte, gele of witte thee bevatten altijd cafeïne. 

De aanraders van TwisTea

Goed, we hebben nu gefilterd op cafeïnevrij... maar dan nog blijft er genoeg te kiezen. Om jouw keuze iets makkelijker te maken, hebben we de beste theetjes voor een goede nachtrust op een rijtje gezet!


Hou je van rooibos?

Dan zijn dit onze vier bestsellers:

- Blueberry Yoghurt
    Rooibos met een romige subtiele afdronk. Zacht en lichtfruitig. Blueberry Yoghurt staat al jaren in onze top-5!

- Lemon Spice
    Kruidige rooibos met een licht pikant tintje! Niet alleen heel lekker voor het slapengaan...

- Vitamin​e Shot  
    Op zoek naar een cafeïnevrije thee die ook nog eens super gezond is? Deze groene rooibos it is! Heel veel vitamines!

- Creamy Pumpkin  
    De naam zegt het al: romig! De brandnetel in deze blend werkt rustgevend en de meloen en pompoen geven dat heerlijke zoetje!


Op zoek naar kruidenthee?

Dan zijn dit onze aanraders!

- Calming Kamille

    De naam zegt het al! De topkwaliteit kamillebloemen werken verzachtend voor een onrustige maag. Kamille staat erom bekend dat het helpt bij inslapen. Give it a try!

- Lady Lavender
    Deze cafeïnevrije kruidenthee met lavendel ontspant zenuwen en vermindert angst. Deze thee is mild en zacht van smaak met een licht zoetje.

- Sweet Dreams

    De naam zegt het al! Deze thee is speciaal ontwikkeld tegen misselijkheid en een slechte nachtrust. De mix van kaneel, gember en kardemom is niet alleen gezond maar werkt ook  

    rustgevend. De gember helpt tegen misselijkheid en daarom geschikt voor tijdens je zwangerschap!

- Sea of Blossoms    

    Deze kruidenthee bestaat uit heel veel bloesem en bloemblaadjes. Extreem zacht van smaak en daarom zó lekker voor het slapengaan!

 

Slaap lekker vannacht! 

X het TwisTeam