Slaap lekker  met TwisTea!

Lekker in je vel begint bij een goede nachtrust. Wanneer je niet of slecht slaapt, kan het juiste theetje je misschien wel helpen! Welke thee is goed voor het slapengaan? En wat zijn onze absolute aanraders?

Cafeïnevrij

Het is ten eerste het állerbeste om thee zonder cafeïne te drinken voor het slapengaan. Cafeïne staat namelijk bekend als opwekkend middel, en dat is natuurlijk iets wat je juist niet kunt gebruiken bij een slechte nachtrust. Rooibos en kruidenthee zijn de twee theesoorten die nooit cafeïne bevatten, daarom zijn deze twee theesoorten heel geschikt om te drinken voor het slapengaan. Groene, zwarte, gele of witte thee bevatten altijd cafeïne. 

De aanraders van TwisTea

Goed, we hebben nu gefilterd op cafeïnevrij... maar dan nog blijft er genoeg te kiezen. Om jouw keuze iets makkelijker te maken, hebben we de beste theetjes voor een goede nachtrust op een rijtje gezet! 


Hou je van rooibos? Dan zijn dit onze vier bestsellers:

- Blueberry Yoghurt 
Rooibos met een romige subtiele afdronk. Zacht en lichtfruitig. Blueberry Yoghurt staat al jaren in onze top-5!

- Lemon Spice 
Kruidige rooibos met een licht pikant tintje! Niet alleen heel lekker voor het slapengaan...

- Vitamin​e Shot   
Op zoek naar een cafeïnevrije thee die ook nog eens super gezond is? Deze groene rooibos it is! Heel veel vitamines!

- Creamy Pumpkin   
De naam zegt het al: romig! De brandnetel in deze blend werkt rustgevend en de meloen en pompoen geven dat heerlijke zoetje!

Op zoek naar kruidenthee?

Dan zijn dit onze aanraders!

- Calming Kamille
De naam zegt het al! De topkwaliteit kamillebloemen werken verzachtend voor een onrustige maag. Kamille staat erom bekend dat het helpt bij inslapen. Give it a try!

- Lady Lavender 
Deze cafeïnevrije kruidenthee met lavendel ontspant zenuwen en vermindert angst. Deze thee is mild en zacht van smaak met een licht zoetje.

- Sweet Dreams
De naam zegt het al! Deze thee is speciaal ontwikkeld tegen misselijkheid en een slechte nachtrust. De mix van kaneel, gember en kardemom is niet alleen gezond maar werkt ook rustgevend. De gember helpt tegen misselijkheid en daarom geschikt voor tijdens je zwangerschap!

- Sea of Blossoms    
Deze kruidenthee bestaat uit heel veel bloesem en bloemblaadjes. Extreem zacht van smaak en daarom zó lekker voor het slapengaan!

Slaap lekker vannacht! 

X het TwisTeam