Zakelijke klant? Klik hier!

Afstudeerstage

Lifetime Value (LTV)


Uden, Noord-Brabant, Nederland 

Functieomschrijving
We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die samen met ons de uitdaging wil aangaan om de Lifetime Value (LTV) van onze klanten te onderzoeken en te verhogen. Dit project biedt je de unieke kans om diep in de gegevens te duiken en strategieën te ontwikkelen.

Studierichting
Commerciële economie, communicatie, marketing, bedrijfskunde, of een verwante studierichting.

Doel
Het doel van dit project is om inzicht te krijgen in de gemiddelde Lifetime Value (LTV) van onze klanten en strategieën te ontwikkelen om deze waarde te verhogen. De LTV is een cruciale indicator voor het succes van TwisTea, en het begrijpen van factoren die deze waarde beïnvloeden, zal ons helpen bij het nemen van gerichte maatregelen om klantloyaliteit en omzet te vergroten.

Taken
Dus, wat staat er op het takenlijstje? 

Data-analyse

  • Verzamel en analyseer de beschikbare klantgegevens, waaronder aankoopgeschiedenis, frequentie van aankopen, gemiddelde bestelwaarde en klantbehoud.


Bepalen van de gemiddelde LTV

  • Bereken de gemiddelde LTV van onze klanten. Gebruik hiervoor de nodige formules en overweeg verschillende segmenten van klanten indien van toepassing.


Identificeren van belangrijke factoren

  • Onderzoek de factoren die de LTV beïnvloeden. Denk hierbij aan klanttevredenheid, herhalingsaankopen, aanbevelingen, enzovoort.

Concurrentieanalyse

  • Voer een grondige concurrentieanalyse uit om inzicht te verkrijgen in de strategieën die vergelijkbare bedrijven hanteren voor het verhogen van de LTV. Identificeer effectieve strategieën en kijk naar succesvolle benaderingen die mogelijkheden bieden voor verbetering binnen ons eigen bedrijf.

Strategieën voor LTV-verbetering

  • Ontwikkel concrete strategieën om de LTV van onze klanten te verhogen. Dit kunnen zowel marketinginitiatieven als operationele verbeteringen zijn.


Implementatieplan

  • Stel een implementatieplan op voor de voorgestelde strategieën. Houd rekening met de haalbaarheid, kosten en tijdlijnen.

Meetbaarheid en Monitoring

  • Stel meetbare doelen op voor het verhogen van de LTV en implementeer een monitoringssysteem om de voortgang regelmatig te evalueren.


Rapportage
En als kers op de taart, verwachten we een spetterend rapport en een knallende presentatie om je bevindingen en strategieën met het team te delen. Dus, heb je zin om met ons aan dit avontuur te beginnen? Stuur dan je sollicitatie in via het onderstaande formulier, en wie weet verwelkomen we je binnenkort op ons hoofdkantoor in Uden!

Wat wij jou bieden
Een stageplek in een jong, enthousiast en ambitieus team;Ruimte om jezelf te ontwikkelen;Vrijdagmiddagborrels en leuke uitjes;Onbeperkt de allerlekkerste thee.


Wil jij deel uitmaken van ons team en samen met ons TwisTea naar nieuwe successen brengen? Solliciteer nu en laat ons weten waarom jij de perfecte match bent voor deze rol!

 

Bedankt voor je sollicitatie!

We waarderen je interesse in TwisTea! Jouw sollicitatie wordt zorgvuldig beoordeeld en we zullen snel contact met je opnemen.