Zakelijke klant? Klik hier!


Het einde van het schooljaar nadert altijd sneller dan je denkt en dat betekent dat het bijna tijd is om onze geweldige leraren te bedanken voor al hun harde werk en toewijding. Er is geen betere manier om je waardering te laten zien met een special afscheidscadeautje. Daarom hebben wij bij TwisTea limited edition thee en accessoires samengesteld voor de liefste juf & beste meester!


De Liefste Juf

Jouw liefste juf verdient alleen het allerbeste, en daarom hebben we een speciale limited edition displaykoker ontworpen die ze aan haar TwisTea Display kan toevoegen. In deze display koker zit een van onze meest geliefde theeën onder de vrouwen met tonen van gember, sinaasappel, kaneel en zoethout. Heeft jouw juf nog geen TwisTea Display? Geef dan deze women’s tea cadeau in een de vorm van een doosje losse thee. De thee is stijlvol verpakt en zal daarom zeker een glimlach op het gezicht van je liefste juf toveren.


De Beste Meester

Ook de Beste Meester verdient een cadeautje. Daarom hebben we ook voor hem een mooie limited edition displaykoker met een mannelijke touch ontwikkeld. Bij deze koker komt een echte mannelijke theesmaak die verrijkt is met een vleugje whiskey. Mocht je meester nog geen TwisTea Display hebben, dan kan je ook voor hem een los doosje met deze thee cadeau geven. 

 Verras je Liefste Juf & Beste meester met deze speciale afscheidscadeautjes en leg ze even lekker in de watten. 


Mark van den Bogaart,
Theesommelier & Founder of TwisTeaJe dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.