Zakelijke klant? Klik hier!


Ice tea met gedroogd fruit

Ben je op zoek naar een verfrissend drankje voor de zomer? Waarom probeer je dan niet eens homemade ice tea met een twist? Gedroogde fruitsoorten zoals limoen, sinaasappel, mango en aardbei kunnen je ice tea naar een hoger niveau tillen. Ontdek hier hoe je deze heerlijke drankjes kunt maken en leer meer over de veelzijdigheid van gedroogd fruit.


Gedroogde fruitsoorten zijn een fantastische toevoeging aan drankjes zoals ice tea. Ze bevatten namelijk natuurlijke suikers en aroma's die je drankje verrijken zonder dat je extra zoetstoffen hoeft toe te voegen.

Gedroogde limoen schijfjes TwisTea

Gedroogde limoen schijfjes

De gedroogde limoenschijfjes voegen een verfrissende citrussmaak toe aan je ice tea. Ze zorgen voor een subtiele zuurgraad die perfect samengaat met de zoetheid van de thee.

ONTDEK

Gedroogde mango TwisTea

Gedroogde mango

Met zijn exotische en intense smaak is gedroogde mango een geweldige toevoeging aan je ice tea. Het voegt een tropische twist toe!

ONTDEK

Gedroogde stukjes aardbei TwisTea

Gedroogde stukjes aardbei

De gedroogde aardbeienstukjes brengen de zoete en sappige smaak van aardbeien naar je ice tea. Perfect voor degenen die van fruitige drankjes houden.

ONTDEK

Gedroogde sinaasappel schijfjes TwisTea

Gedroogde sinaasappel schijfjes

De gedroogde sinaasappelschijfjes geven je ice tea een heerlijke zoete en fruitige smaak. Ze zijn rijk aan vitamine C en voegen een vleugje zonneschijn toe aan je drankje.

ONTDEK

1. Zelf ice tea maken met gedroogd fruit

1

Stap 1

Wat heb je nodig? Een TwisTea Ice Tea Maker, losse thee speciaal voor ice tea, bijna kokend water, koud water, ijsblokjes, gedroogd fruit, een rietje en een mooi glas! 

2

Stap 2

Vul de ice tea maker met 4 gram losse ice tea naar keuze en een laagje bijna kokend water. Laat dit vervolgens 5 minuten staan en vul daarna aan met koud water. Zet de ice tea maker een paar uur in de koelkast.

3

Stap 3

Yes! Jouw homemade ice tea is klaar om te serveren. Schenk de ice tea vanuit de ice tea maker in een mooi glas. In de dop van de ice tea maker zit een filter, waardoor de ice tea automatisch gefilterd wordt!


4

Stap 4

Voeg daarna het gedroogde fruit naar keuze toe. Dat ziet er ook nog eens heel leuk uit! Nu kun je lekker genieten van het zonnetje en jouw perfecte glas ice tea.

Ice Tea essentials

Shop hier jouw ice tea essentials - alles wat je nodig hebt voor het maken van de perfecte homemade ice tea! 

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Mark van den Bogaart,
Theesommelier & Founder of TwisTea