Zakelijke klant? Klik hier!


Ice tea kun je op twee verschillende manieren maken: met warm water en met koud water. Ice tea met koud water maken is makkelijker, maar 
duurt langer. Voor het perfecte glas ice tea heb je dus een klein beetje geduld nodig. Wij vertellen je precies hoe het werkt, lees je met ons mee?

1. Zelf ice tea maken met koud water

1

Stap 1

Wat heb je nodig? Een TwisTea Ice Tea Maker, losse thee speciaal voor ice tea, koud water, ijsblokjes en eventueel vers fruit, een rietje en een mooi glas! 

2

Stap 2

Vul de ice tea maker met 4 gram losse ice tea naar keuze en koud water. Zet de ice tea maker een paar uur in de koelkast.

3

Stap 3

Yes! Jouw homemade ice tea is ready to serve. Schenk de ice tea vanuit de ice tea maker in een fancy glas. In de dop van de ice tea maker zit een filter, zo wordt de ice tea automatisch gefilterd!


4

Stap 4

Extra smaak toevoegen? Snijd dan vers fruit en voeg deze toe. Dat ziet er ook nog eens héél leuk uit! Nu kun je lekker genieten van het zonnetje en jouw perfecte glas ice tea.

2. Zelf ice tea maken met warm water

Wil je graag héél snel een glas ice tea drinken? Maak dan je ice tea met warm water!


1

Stap 1

Wat heb je nodig? Een Ice Tea Maker, Glazen Theekannetje, Teamaker of een theezeefje, een fancy glas, losse ice tea, vers fruit, ijsblokjes en een rietje.

2

Stap 2

Ice Tea maker
Vul de ice tea maker met een paar schepjes ice tea en giet er een laagje bijna kokend water overheen. Laat het even trekken en vul vervolgens aan met koud water. Laat het geheel nog even trekken.

Theezeefje
Vul het theezeefje met 2 gram losse thee en giet bijna kokend water in je glas, idealiter rond de 80 graden. Hang het theezeefje in het theeglas met water en laat de ice tea een paar minuten trekken.

Teamaker & Glazen Theekannetje
Vul de teamaker met 2 gram losse thee en bijna kokend water, een temperatuur van maximaal 80 graden is ideaal! Laat de ice tea een paar minuten trekken.

3

Stap 3

Vul ondertussen een fancy glas met ijsblokjes. Wil je extra smaak toevoegen? Snijd dan vers fruit om toe te voegen.


4

Stap 4

Is jouw warme ice tea klaar? Top! Giet de warme ice tea in het glas met ijsblokjes. De warme ice tea koelt meteen af! Sit back and relax: geniet van jouw gezonde homemade ice tea!

Ice Tea essentials

Shop hier jouw ice tea essentials - alles wat je nodig hebt voor het maken van de perfecte homemade ice tea! 

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Mark van den Bogaart,
Theesommelier & Founder of TwisTea