De vernieuwde TwisTea-Display

Achter de schermen hebben wij hard gewerkt aan de upgrade van onze TwisTea-Display. We nemen je graag mee in deze ontwikkelingen! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!


Antwoord op de  veelgestelde vragen:
  • Als je nu een displaykoker bestelt ontvang je automatisch de nieuwe variant, de oude displaykoker is helaas niet meer beschikbaar. 
  • De displaykoker past perfect in jouw TwisTea-Display. De TwisTea-Display is niet veranderd. Alleen de displaykoker is nieuw!

  • Met de nieuwe displaykoker vul je de TwisTea-Display gemakkelijk vanaf de bovenkant bij.

  • Wil je een bestelling plaatsen? Leuk! Maak dan even eenmalig een nieuw account aan. I.v.m. privacywetgeving is het helaas niet mogelijk om jouw gegevens over te zetten. Onze excuses voor het ongemak!

  • Jouw oude gegevens zoals gespaarde punten hebben we natuurlijk voor je bewaard. Wil je jouw punten over laten zetten naar jouw nieuwe account? Laat het ons dan even weten met een e-mail naar info@twistea.nl!

  • De displaykoker ontvang je altijd inclusief thee. Zo kun je meteen genieten van jouw favoriete theesmaak!


What's new?

Nieuw design     

Onze etiketten hebben een nieuw design. Stijlvol, meer van deze tijd én met een touch of gold. We love it! 

Nieuwe displaykoker

De nieuwe displaykoker is gemaakt van hard plastic. Waar de displaykoker eerder flexibel was, is dit nu niet meer het geval. Dit maakt de displaykoker niet alleen duurzaam maar ook geschikt om te hergebruiken.

Makkelijk bijvullen

De nieuwe TwisTea-Display kun je makkelijk vanaf de bovenkant bijvullen. Verwijder de deksel en voilà: je schudt jouw navulling zo in de displaykoker.

 
 


Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Of stel jouw TwisTea-Display zelf samen