Zakelijke klant? Klik hier!

Het kwik stijgt bijna iedere dag boven de 25 graden. We vullen de vitamine D tekorten weer aan en zijn hard op zoek naar verkoeling. TwisTea gaat jouw bloedhete zomer een stukje koeler maken. Let’s Twist Together en creëer samen met ons de meest verkoelende Ice Tea momenten.

Of je nu de perfecte Ice Tea serveert bij een barbecue of kan je niet zonder een glaasje tijdens het relaxen in de zon, deel jouw meest verkoelende moment via Instagram, tag @letstwistea en maak kans op een Ice Tea Maker voor jou en een vriend(in)!

 
Wij geven je 3 tips voor het zetten van een verkoelend glas TwisTea Ice Tea.

1. Cucumber Mint Lime

Vul de Ice Tea Maker met 4 gram losse Cucumber Mint Lime thee. Vul de Ice Tea Maker met water en zet een nachtje in de koelkast om te trekken. 

Maak met een dunschiller lange slierten komkommer. Pak een mooi glas en leg 1 of 2 komkommer slierten rond de bolling van het glas. Vul het glas met ijs en stop tussen de ijsblokjes 2 tot 3 blaadjes munt. Vul het glas met de verse Ice Tea en maak af met een partje limoen.

SHOP ICE TEA

Cucumber Mint Lime

2. Cucumber Mint Lime

Vul de  Ice Tea Maker met 4 gram losse  Sunny Starfruit thee. Vul de Ice Tea Maker met water en zet een nachtje in de koelkast om te trekken. 

Snijd langs de pit van de mango een klein schijfje af (let op, met schil). Maak met een mesje inkepingen van boven naar beneden, zowel horizontaal als verticaal. Het is belangrijk dat je niet door de schil snijdt. Duw de bolling van de mango naar buiten zodat er een klein egeltje ontstaat. Halveer een stengel citroengras en verwijder de buitenste laag. Vul een mooi glas met ijs, leg het schijfje mango op het ijs en steek het citroengras in het glas. Vul vervolgens het glas met de verse Ice Tea.

SHOP ICE TEA

3. Golden Kiwi

Vul de Ice Tea Maker met 4 gram losse Golden Kiwi thee. Vul de Iced Tea Maker met water en zet een nachtje in de koelkast om te trekken. 


Halveer een kiwi. Snijd van de ene helft dunne schijfjes en haal van de andere helft de schil eraf. Snijd de helft zonder schil in blokjes. Doe de kiwi blokjes samen met ijs in een mooi glas. Snijd een schijf van de ananas en snijd vervolgens ‘taart’ puntjes uit de schijf ananas. Door de ananas puntjes en kiwi schijfjes in te snijden kan je ze om en om op de rand van je glas zetten. Haal een blad uit de top van de ananas en zet deze in je glas als roerstaafje. Vul vervolgens het glas met de verse Ice Tea. 

SHOP ICE TEA


Twist met ons mee en maak deze zomer onvergetelijk met onze heerlijke en verkoelende Ice Tea! #LetsTwistTogetherMark van den Bogaart,
Theesommelier & Founder of TwisTea


Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.