Zakelijke klant? Klik hier!


Je hebt het misschien al voorbij zien komen, TwisTea-detox! Maar wat is detox? En hoe werkt het Full Body Detox Pakket van TwisTea? We zetten alles op een rijtje! 


Detox is een afkorting van detoxificatie, een ander woord voor ontgiften. Dit betekent dat je gedurende een bepaalde periode je lichaam gaat reinigen. Tijdens dit proces zullen alle afvalstoffen het lichaam verlaten, en daarom wordt detox vaak gebruikt als start van een gezonde leefstijl. Het belangrijkste resultaat van detox is dat je jezelf weer fit en energiek voelt.  


Wat is TwisTea-detox?

Het Full Body Detox Pakket van TwisTea is zo'n voorbeeld van ontgifting. Dit pakket bestaat uit vier verschillende melanges, elk met een eigen werking en smaak. Zo kun je de hele dag genieten van detox zonder dat het eentonig wordt. We zetten iedere thee en zijn werking op een rijtje, en sluiten af met ons advies en korting


Morni​ng Detox

Begin de dag met Morning Detox! Deze melange van groene, zwarte en witte thee is de perfecte kickstart van je dag. De blend is aangevuld met geroosterde Yerba Mate, Japanse Matcha, citroenschil, citroenmelisse, paardenstaartkruid, guarana zaad, spirulina algen en kaasjeskruidbloemen. Waarom zou je deze ingrediënten aan het begin van de dag moeten drinken? Ze geven energie en hebben bijzondere eigenschappen. Neem bijvoorbeeld Yerba Mate, dit ingrediënt bevordert het immuunsysteem en geeft een oppepper. Guarana zaad is een tropisch zaad dat veel energie geeft en de hersenfuncties gedurende de dag stimuleert. Spirulina Algen zijn rijk aan vitamine A, C, E, K, B1, B2 en B6. Daarnaast bevatten Spirulina Algen veel gezonde eiwitten. Kortom, ingrediënten met een positieve werking zodat je de dag fris en fruitig kunt beginnen.  


Beauty Booster

Vervolg je dag met een kopje Beauty Booster! Deze groene thee met citroengras, wilde passiebloemen, bamboeblad, framboos en saffloer is goed voor huid, nagels en haar! Passiebloemen zijn niet alleen prachtig, maar hebben ook een fantastische werking: ze werken stressverlagend. En we weten allemaal wat gepaard gaat met stress... inderdaad, een slechte huid! Hoe minder stress je ervaart, hoe beter je huid is! De bamboebladeren zorgen voor sterke nagels en bevorderen de aanmaak van collageen, wat weer zorgt voor een soepele en elastische huid. Daarnaast voorkomt bamboeblad breekbare haren, beschadigde haarwortels en haarverlies. 


SlimFit Detox

We zijn net over de helft van de dag, het is tijd voor SlimFit Detox! Deze zwarte thee met sinaasappelschil, kaneel, gember, citroenschil, kruidnagel, kardemomzaad en rode rozenblaadjes is niet alleen gezond maar ook superlekker! Deze blend bevat veel gember; in gember zitten stoffen met een antioxidatieve werking die een opgeblazen gevoel voorkomen. Kardemom bevat veel ijzer en mangaan, wat het een erg gezond kruid maakt. Daarnaast is kardemom goed voor de maag en voorkomt het buikkrampen. 


Evening Detox

Neem voor het slapengaan een kopje Evening Detox. Deze kruidenthee met appel, sinaasappelschil, ijzerhard kruid, tulsi blad, vrouwenmantel, cacaodop, valeriaanwortel, hopbloemen, smalle weegbree en goudsbloemen brengt rust. Ten eerste is deze blend natuurlijk helemaal cafeïnevrij, zodat je slaap niet wordt tegengehouden door deze opwekkende stof. Daarnaast bevat deze blend tulsi blad, dat stress verlaagt. De valeriaanwortel werkt kalmerend en heeft een ontspannen effect op het zenuwstelsel. 


Hoe gebruik ik TwisTea-detox? 

Het is niet moeilijk om te starten met TwisTea-detox! We raden je aan om de dag te beginnen met een kopje Morning Detox. Vervolgens mag je gedurende de dag een kopje Beauty Booster en SlimFit Detox drinken. Je mag zelf weten in welke volgorde je dit doet. Ten slotte sluit je de dag af met een kopje Evening Detox, zodat je optimaal kunt genieten van je nachtrust. En het goede nieuws is, de thee is nog lekker ook! Simpel, lekker en gezond!  Mark van den Bogaart,
Theesommelier & Founder of TwisTea

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.