Lees hier alles over de vernieuwde TwisTea-Display!

TwisTea Display

In één handomdraai het allerleukste kopje thee?
De TwisTea-Display is dé eyecatcher die het drinken 
van losse thee makkelijk en leuk maakt.

SHOPPEN 

 
 


TwisTea-Display | 4 smaken

Deze TwisTea-Display is perfect voor iedereen die van kiezen houdt, maar geen fan is van keuzestress. Vier smaken, zodat je lekker kunt genieten! 

TwisTea-Display |  5 smaken

De middelste, dan zit je al-tijd goed. En het beste nieuws: je kunt jouw TwisTea-Display later nog uitbreiden als je dat graag wil!

TwisTea-Display |  6 smaken     

Drink je de hele dag thee? Dan wil je variëren en is deze TwisTea-Display de beste keuze voor jou. Als je het doet, doe het dan meteen goed!Alles over de TwisTea-Display!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze unieke display! We kunnen ons voorstellen dat je nog met wat vragen zit.
We proberen hieronder op alle vragen antwoord te geven. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

De display is ontworpen om het drinken van losse thee makkelijk en leuk te maken. Je plaatst jouw favoriete theetjes heel makkelijk in de standaard. Vervolgens houd je het lekbakje onder de dispenser (het draaimechanisme) en draai je naar rechts, de losse thee valt in het lekbakje. Vervolgens schud je de losse thee van het lekbakje in het theezeefje dat al in het glas hangt. Het genieten kan beginnen! De video hieronder legt het nog eens heel goed uit!

Er zijn drie verschillende displays! Je kunt kiezen tussen een display met 4, 5 of 6 smaken maar je kunt jouw TwisTea-Display later ook nog uitbreiden. Zie hier onze uitbreidingssets

Jazeker! Er zijn twee dingen die je aan kunt passen: de theesmaken en de grootte van je TwisTea-Display

(1) De smaken: je kunt alle 80 smaken in jouw TwisTea-Display plaatsen. Wil je een smaak verwisselen? Bestel dan altijd eerst een displaykoker, zo past de smaak mooi in je display! 

(2) De grootte: wij snappen dat je geen genoeg kunt krijgen van TwisTea, daarom kun je een TwisTea-Display voor 4 of 5 smaken altijd nog uitbreiden. De uitbreidingssets vind je hier! 

De display is 29 centimeter hoog en de voet van de display heeft een diameter van 19 centimeter. 

Om beschadigingen tijdens de zending te voorkomen ontvang je de TwisTea-Display als bouwpakketje. Dat klinkt misschien moeilijk, maar geen paniek! Het bouwpakketje is voorzien van een duidelijke handleiding en alles spreekt voor zich. Kom je er toch niet helemaal uit of twijfel je? Neem contact met ons op!

Heel makkelijk! Van iedere smaak vind je op onze website een navulling, dit is een zakje met thee waarvan de inhoud precies in de displaykoker past. Verwijder de deksel en je kunt de lege displaykoker vanaf de bovenkant bijvullen. Deksel er weer op en klaar!

Dan mag je contact met ons opnemen! Wij maken onderscheid tussen fabrieksschade en gebruiksschade. Want zoals we allemaal weten, producten die we gebruiken kunnen beschadigen of kapot gaan. We bekijken dan per geval wat de oplossing zal zijn. Alle individuele onderdelen van de display zijn ook los verkrijgbaar, klik hier !

Het is niet mogelijk voor ons om blanco displaykokers te versturen. Heb je een foutje gemaakt bij je bestelling? Neem dan contact op via info@twistea.nl.

Kies de eerste keer altijd voor de verpakking: displaykoker . Deze past in jouw TwisTea-Display! Is jouw displaykoker leeg en wil je dezelfde smaak nog eens bestellen? Kies dan voor een navulling. Met de navulling vul de displaykoker gemakkelijk weer bij.

Bekijk hier onze voordelige displaypakketten!