Zakelijke klant? Klik hier!

Bekijk onze producten

We hebben een breed scala aan producten voor retail klanten. Bekijk hieronder hoe onze producten eruit zien en bestel ze via bovenstaande bestellijst.  

Bewaarkokers

Thee bewaren kan eenvoudig in deze luxe bewaarkokers. Ze zijn daarnaast perfect om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Iedere bewaarkoker bevat 45 gram losse thee uit kwalitatief hoogstaande theegebieden met echte ingrediënten en specerijen. Als de thee op is, kan de bewaarkoker met onze navullingen bijgevuld worden.Losse thee (navullingen)

Deze doosjes losse thee kunnen gebruikt worden als navulling voor de displaykokers en bewaarkokers. Daarnaast zijn ze perfect om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Iedere navulling bevat 45 gram losse thee uit kwalitatief hoogstaande theegebieden met echte ingrediënten en specerijen. 
Hardware

TwisTea heeft verschillende accessoires die het bewaren, doseren en serveren van losse thee een stuk eenvoudiger maken. Ieder product brengt een andere beleving met zich mee. Zo zorgen wij ervoor dat je iedere keer weer een kop thee met beleving drinkt. Bestellen

Klaar om te bestellen? Leuk! Download je bestellijst hier en stuur jouw ingevulde bestellijst naar info@twistea.nl, of upload deze via het volgende formulier:

Bedankt voor je bestelling!

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om eens rond te kijken op onze website.