Bekijk onze producten

We hebben een breed scala aan producten voor retail klanten. Bekijk hieronder hoe onze producten eruit zien en bestel ze via bovenstaande bestellijst.  

Bewaarkokers

Thee bewaren kan eenvoudig in deze luxe bewaarkokers. Ze zijn daarnaast perfect om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Iedere bewaarkoker bevat 45 gram losse thee uit kwalitatief hoogstaande theegebieden met echte ingrediënten en specerijen. Als de thee op is, kan de bewaarkoker met onze navullingen bijgevuld worden. Prijzen zijn exclusief btw.

Zwarte Thee
4,19

 Groene Thee
4,19

Kruiden Thee
4,19

Rooibos Thee
4,19

 Detox Thee
4,69

Losse thee (navullingen) 

Deze doosjes losse thee kunnen gebruikt worden als navulling voor de TwisTea Displaykokers en Bewaarkokers. Daarnaast zijn ze perfect om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Iedere navulling  bevat 45 gram losse thee uit kwalitatief hoogstaande theegebieden met echte ingrediënten en specerijen. Prijzen zijn exclusief btw.

Zwarte Thee
3,56

 Groene Thee
3,56

Kruiden Thee
3,56

Rooibos Thee
3,56

 Detox Thee
4,06

Hardware

TwisTea heeft verschillende accessoires die het doseren, zetten en serveren van losse thee een stuk eenvoudiger maken. Ieder product brengt een andere beleving met zich mee. Zo zorgen wij ervoor dat je iedere keer week een kop thee met beleving drinkt. Prijzen zijn exclusief btw.

 Zeefsetje
3,98

Theeglas met logo
3,45

Teamaker
12,95

Maatlepel
2,47

TwisTea To Go
12,95
wit - roze

Iced Tea Maker
14,95
roze - groen - wit - blauw

 Theepot
14,95

 Glazen Kannetje
€9,95
wit - roze